Ichiro Sasaki - A Japán Brother Industries Igazgatója és Elnöke - a fotón öltönyben és nyakkendőben, zöld háttér előtt látható

Üzenet a Brother elnöktől értékeinkről és filozófiánkról

A fenntartható társadalom elérése


A Brother Group több, mint 100 éves története során különféle termékeket kínál, válaszul az ügyfelek és a társadalom változó igényeire. A küldetésünk az, hogy folyamatosan "kiemelkedő értéket" nyújtsunk vevőink és társadalmi igényeik kielégítése érdekében.

A globális közösség a klímaváltozással kapcsolatos intézkedések révén folyamatosan elmozdult a széndioxid-mentes társadalom felé. Erőfeszítéseket tesznek a fenntartható társadalom elérésére azáltal, hogy minimalizálják a globális környezetre gyakorolt hatást, miközben fenntartják a gazdasági növekedést. Nemzetközi kereteket hoztak létre, mint például a Fenntartható fejlődés céljait (SDG) és a Párizsi Megállapodást (az éghajlatváltozás enyhítésére vonatkozó nemzetközi megállapodás) és az Osaka Blue Ocean Vision-t *is.
 

A Brother Group elismeri az ilyen intézkedések sürgősségét a nemzetközi környezetvédelmi kérdésekben, valamint azt, hogy fontos az ESG (környezetvédelmi, társadalmi és kormányzati) kezelés a fenntartható növekedése szempontjából.

 

Fokozott tevékenységek a „Brother Group Environmental Vision 2050” alapján

A környezeti, társadalmi és gazdasági rendszerek átfogó változásokon mentek keresztül. A társadalmi környezet szintén jelentősen megváltozott. Ennek fényében a 2018. márciusában megfogalmazott Brother Group Environmental Vision 2050, közreműködik a társadalmi kérdések megoldásában, mint például az éghajlatváltozás, és a fenntartható társadalom megteremtése, s mindeközben a Brother csoport környezetvédelmi politikájának is megfeleljen.

 

E környezetvédelmi elképzelés alapján a Brother csoport megerősíti a „CO2-kibocsátás csökkentése”, az „erőforrás-forgalom” és a „biodiverzitás megőrzése” tevékenységeit. Ami a CO2-kibocsátás csökkentését illeti a teljes Brother Group (1. és 2. kör), folyamatos eredményeket ért el az energiatakarékos tevékenységek folytatása és a Japánon kívüli gyártóüzemekben használt anyagok megváltoztatása révén. 28% -os csökkentést sikerült elérni a 2050-es üzleti év célkitűzése felé, amely a 2015-ös üzleti évről 30% -kal csökkent. A Brother Group új kezdeményezéseket fog végrehajtani, például az erőforrások újrahasznosítását a rendszer fejlesztése és a tevékenységek folyamatos előmozdítása révén.


A környezetvédelmi tevékenységek felgyorsítására irányuló aktív és folyamatos erőfeszítések vállalása

A Brother Group Global Charter, amely alapját képezi a Brother Group összes tevékenységének, a Brother Group ígéretet tesz annak érdekében, hogy hozzájáruljon a társadalom fenntartható fejlődéséhez azáltal, hogy aktívan és folyamatosan figyelembe veszi működésének a környezetre gyakorolt hatásait. A „Brother Earth” jelmondat alatt a Brother Group felgyorsította a környezetvédelmi tevékenységeket az érdekelt felekkel a „Dolgozzunk együtt, egy jobb környezetért" egységes üzenet alapján.

A közösségi bizalom növelése

A Brother Group úgy véli, hogy az ügyfelek kérdései megoldhatók az adott ország környezetvédelmi címkéi által előírt követelmények és szabványok teljesítésével. Ennek érdekében a Brother Group keményen dolgozik a környezetbarát termékek fejlesztésén, amely lehetővé teszi a társadalmi kérdések megoldását és az ügyfelek bizalmának megszerzését.
Úgy gondolom, hogy a Brother Group minden alkalmazottjának fel kell ismernie, hogy a társadalmi igény tükrözi az ügyfelek igényeit, és termékeket és szolgáltatásokat kell létrehozni a „erősítőként” működő társaságon keresztül. Én és a menedzsment mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez megtörténjen, és hosszú távú bizalmat szerezzünk a társadalomtól.

Ichiro Sasaki
Képviseleti igazgató és Elnök
Brother Industries, Ltd.
2019. szeptember

 

* Ezt a világképet megosztották a G20 Osaka Csúcstalálkozón, amelynek célja a globális gazdasági stabilitás és növekedés, hogy a tengeri műanyag hulladékok által okozott további szennyezés 2050-ig nullára csökkenjen.


Iskolás gyerekek

Szociális és etikai irányelvek

 A Brother büszke a tisztességes és tiszteletreméltó munkamódszerekre, amelyek a bizalom és az integritás szilárd alapjaira épülnek. Etikai politikánk és a cégen belül használt Brother Group Global Charter iránymutatója a döntéshozókkal való kapcsolatoknak, biztosítja a következetességet döntéseinkben, tevékenységeinkben és segít nekünk abban, hogy elérjük az "At your side" filozófiáját mindenben, amit teszünk.

A szociális és etikai politika

környezetvédelmi-politika-hajók-folyó

Környezeti politika


A Brother arra törekszik, hogy pozitívan és folyamatosan lépjen fel a környezeti hatások csökkentése és üzleti tevékenységünk fenntarthatóságának növelése érdekében. A környezetre gyakorolt hatást a termék életciklusának minden szakaszában figyelembe vesszük, a tervezés, a fejlesztés, a gyártás, a használat során, továbbá  a megsemmisítés és az újrahasznosítás szakaszaiban egyaránt.

A környezetvédelmi politika