1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Brother megoldások aktiválása
Business man in an office working on his laptop with a Brother printer in the background

Itt megtalálja a megoldást a licenc egyszerű és biztonságos aktiválásához

Ingyenesen letölthető aktiváló eszközünk, a BRAdmin Professional 4 (BRAdmin Pro 4) a legegyszerűbb út a következő megoldások feloldásához:

 

Függetlenül attól, hogy csak egy megoldást akar aktiválni egy eszközre vagy több megoldást több eszközön keresztül, ez az egyetlen szoftver, amelyre a feladat gyors és egyszerű elvégzéséhez szükség van.

A következő lépések

letöltések támogatása

1. Letöltés

Az alábbi link segítségével lépjen a "Letöltések" -re, és keresse meg a nyomtatót / szkennert. A következő oldal felsorolja az aktuális operációs rendszert. Erősítse meg és folytassa a "keresés" gombra kattintva. A Brother szoftverlicenc-kezelő eszköz letöltési hivatkozását a BRAdmin Pro 4-hez, az eszköz "Segédprogramok" szakaszának kibontásával az "összes megjelenítés" -re kattintva találja meg

regisztráció ikonra

2. Telepítés

Miután telepítette a BRAdmin Pro 4-et, az eszköz kompatibilis készülékeket keres a hálózaton vagy az USB-n keresztül. A beállítások közül kiválaszthatja, hogy melyik gépet kívánja aktiválni.

 beállítások fogaskerekei

3. A kód megadása

Most adja meg a Brother kereskedőtől kapott kódokat. Számítógépével csatlakozzon az internethez és kattintson a gombra, így a Brother készülékeihez megvásárolt megoldásai frissülni fognak.

Management Solution (BRAdmin Professional 4) GYIK

Ez egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi a rendszergazdák számára a hálózatra csatlakoztatott / USB-vel csatlakoztatott Brother-gépek telepítését és kezelését.
Ellenőrizze, hogy a célkészülék:
•    Támogatott Brother készülék
•    USB-n vagy hálózaton keresztül csatlakoztatható
•    Helyesen van beállítva, csatlakoztatva és elérhető
•    Megvan hozzá a legújabb firmware
Nem. A kód aktiválásához csak a Brother BRAdmin Professional 4 rendszert futtató számítógépet kell csatlakoztatni az internethez.
Windows 7 vagy újabb (32bit és 64bit).
(Mac nem támogatott)
Az aktiválási folyamat során nem tárolódnak személyes adatok. A szervizes jelentés esetén csak a modellnév, a sorozatszám és az aktiválási dátum kerül rögzítésre.

Ha egy szoftveroldali aktiválási kódot regisztráltak, nem lehet újra felhasználni. A helyettesítő kódért forduljon a Brotherhez.

You can check it using the dashboard within the Brother BRAdmin Professional 4.
Yes. More than one software solution activation code can be entered using the Brother BRAdmin Professional 4.
Nem. A szoftveroldali aktiválási kódok nem használhatók kétszer. Ezután szüksége lesz egy helyettesítő kódra.
Nem, nem szűnnek meg.

Lépjen kapcsolatba velünk

Küldje el az e-mailt