1. Home Brother
  2. A Brother vállalatról
  3. Környezetvédelem és fenntarthatóság

Célunk, hogy 2030-ra 65%-kal csökkentsük a közvetlen és az energiával kapcsolatos kibocsátásunkat

Céljaink továbbra is a legfenntarthatóbb termékek előállítására irányulnak, miközben védjük bolygónkat, és támogatjuk embereinket mindenben, amit teszünk.

Open green forest landscape with trees

27 000 000 fa megmenetése

Együtt segítettünk megmenteni 27 000 000 veszélyeztetett esőerdei fát, és támogattuk a helyi közösségeket.

Amikor együttműködik a Brother-rel az újrahasznosításban, nemcsak a hulladékot csökkenti, hanem a Cool Earth jótékonysági partnerünkkel segíti az érintetlen esőerdők védelmét is.

Ismerje meg a Cool Earth programot

Vision 2050

A Brothernél mindig egy biztonságosabb, zöldebb környezet kialakítására törekszünk. Ezért készítettünk el egy olyan jövőképet, amely 2050-re bemutatja környezeti hatásunkat.

Green industrial factory icon

Karbonsemlegesség

Csökkentse aktívan a CO2-kibocsátást a teljes értékláncra vonatkozóan minden üzleti tevékenységben, és járuljon hozzá a szén-dioxid-mentes társadalom megteremtéséhez.


Green globe icon

A biodiverzitás növelése

Minimalizálja az üzleti műveletek hatását az ökoszisztémára, és vegyen részt az aktivitásokban az ökoszisztéma helyreállítása és megőrzése érdekében.

A globe with a recycling icon in the middle and a city landscape round it on a green background

A Brother és a Körkörös gazdaság

A Körkörös gazdaságon keresztül a Brother tartósabb, hosszú időre tervezett termékeket szeretne létrehozni, amelyek segíthetik Önt a fenntarthatóság felé vezető úton.


A Brother és a körkörös gazdaság
Woman sat at desk on a laptop sliming with a shelf in the background and green plants

CSR a Brother-nél

A Brothernél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy együttműködjünk és támogassuk azokat a csoportokat, amelyekben dolgozunk. Az Egyesült Nemzetek Fenntartható Fejlődési Céljainak támogatásától a helyi kezdeményezésekig folyamatosan arra törekszünk, hogy egy jobb világot építsünk.

Ismerje meg a CSR-t
A woman looking and drawing on a map with others in the background
Elkötelezettség

A Brother elkötelezett amellett, hogy felelős, etikus és fenntartható vállalkozás legyen, amit irányelveink, gyakorlati kódexeink és a Brother Group Globális Chartája révén valósítunk meg.

Értékek és filozófia

Three Brother technicians in a factory looking at a Brother toner

Termék és megfelelőség 

A Brother megfelel az összes törvényi előírásnak, és biztosítja az összes termék tartósságát és kiváló nyomtatási minőségét.

Termék és megfelelőség