1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Egyedi megoldások
  4. Secure Print Plus
Secure-Print-Plus-NFC kártya

Védje dokumentumait szabálykövetően

A Secure Print+ olyan firmware, amely lehetővé teszi a bizalmas üzleti dokumentumok biztonságos nyomtatását.

Előfordulhat, hogy bizalmas és titkos dokumentumokat kinyomtatják és a nyomtatóban felejtik, lehetőséget adva arra, hogy az anyag illetéktelen kezekbe kerüljön.
A Secure Print+ egy egyszerű, mégis hatékony, biztonságos nyomtatási rendszer, amellyel a dokumentumok biztonsága nagymértékben növelhető.

A Brother Secure Print+ programmal

  • A bizalmas dokumentumok akkor kerülnek nyomtatásra, amikor Önnek szüksége van rá
  • Csak a jogosultsággal rendelkező személyek nyomtathatják ki az anyagokat
  • A bizalmas dokumentumok nem állnak a nyomtatóban, hogy bárki hozzáférhessen

 

Bizalmas, üzleti dokumentumok nyomtatása egyszerűen

könnyen_kezelhető_SecurePrint

Kártya hitelesítés

A dokumentumok csak akkor kerülnek kinyomtatásra, ha Ön készen áll arra, hogy összegyűjtse azokat a nyomtatóból. Az NFC kártya használatával indul a nyomtatás.

Grey padlock icon

Biztonságos dokumentumnyomtatás

Védje bizalmas dokumentumait illetéktelen kezekbe kerüléstől. A titkos dokumentumok csak akkor nyomtatódnak ki, amikor jóváhagyja az NFC kártyával a nyomtatás indítását.

Grey cog icon

Könnyen kezelhető

A felhasználók néhány egyszerű lépésben hozzáadhatók és eltávolíthatók. Minden felhasználó beállítható saját profiljával. Egyéni hozzáférés biztosítható a nyomtató részleges vagy összes funkciójának megadásához.
 

Secure Print+ Gyakran Ismétlődő Kérdések

A Secure Print+ lehetővé teszi az NFC kártya használatát, így a felhasználók csak a kártya készülékhez érintésével kapják meg a nyomtatási anyagot, ezáltal is növelve a dokumentumok biztonságos és hiteles nyomtatását. Speciális felhasználói profilok is létrehozhatók, amelyek hozzáférést biztosítanak a nyomtató összes vagy részleges funkciójához.

Igen, az adatait ideiglenesen tárolja a nyomtató memóriájában, amíg kiadja a dokumentumot. A nyomtatás után az adatok törlésre kerülnek.

Az adatoknak a nyomtatóban tárolt időtartamát Ön határozhatja meg. Ha az adatai hosszabb ideig maradnak, mint a megadott időtartam, automatikusan törlődik a biztonság érdekében.

Legfeljebb 200 felhasználó adható hozzá.

A Brother Secure Print+ az alábbi színes és mono lézer eszközökön elérhető:
MFC-L9500DW, MFC-L8900CDW, HL-L8300DW, HL-L9300DW, HL-L6300DW, HL-L6300DW, HL-L6300DW.

A Secure Print+ firmware a nyomtatóban van telepítve.

Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016

A Secure Print+ szolgáltatást a helyi Brother viszonteladóktól szerezheti be. Alternatív megoldásként töltse ki a "További információ" űrlapot, és egy Brother szakértő kapcsolatba lép Önnel.

Az ingyenesen letölthető Brother szoftver licenc-kezelő eszköz a legjobb módja annak, hogy aktiválja a vásárolt megoldás tulajdonságait. További információkat itt talál.

Szeretne többet megtudni a Brother Secure Print Plus-ról? Töltse ki az alábbi űrlapot és szakértőink kapcsolatba lépnek Önnel.

Tekintse meg a Felhasználási feltételeket. Az Ön által megadott információt az Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően kezeljük.