Contact Us Icons

Lépj velünk kapcsolatba és tudd meg, hogyan segíthetnek a Brother üzleti megoldásai a te vállalkozásodban is! 

Mindenre van megoldásunk...

A legjobb út az iOS-ról történő nyomtatásnak az Apple beépített AirPrint driverén keresztül működik.Mivel ez már az operációs rendszer része, ingyenes és nem szükséges semmit sem installálni.

A Brother ingyenes mobil applikációja, az iPrint&Scan amelynek segítségével bármely készülékről nyomtathatsz és szkennelhetsz, Apple és Android készülékekhez egyaránt megfelelő. Automatikusan megtalálja a kompatibilis Brother készüléket a vezeték nélküli hálózaton, így egyszerűen tudod küldeni és feltölteni nyomtatási és szkennelési munkáidat a felhőbe mobilodról. 
A Brother saját ingyenes iPrint&Scan applikációjának segítségével nyomtathatsz és szkennelhetsz Android készülékedről/re, de alternatív megoldásként ha Android 5.0 vagy újabb rendszert használsz, akkor talán egyszerűbbnek találod a szintén ingyenes Brother Print Service Plugin szolgáltatást. 
Igen, mégpedig a Google Cloud Print használatával. Bármely nyomtató, amely Google felhasználói fiókhoz kötött, képes fogadni nyomtatási munkákat bármely, Chrome böngészőt vagy Android rendszert használó készülékről, bárhol is legyen adott felhasználó éppen. 
Igen. A webkapcsolat lehetővé teszi, hogy csatlakoztasd Brother szkenneredet vagy multifunkciós készülékedet direktben bármely felhő alapú szolgáltatáshoz, ezáltal fájlokat tölts fel és le PC használata nélkül. A kijelző segítségével navigálhatsz a menüpontok között. 
Woman and man in the office near the printer

Brother at your side

Mi a Brother-nél tisztában vagyunk vele, hogy minden vállalat más és más. Széles szolgáltatási portfólióval várunk, és úgy hisszük, sikerül minden felmerülő üzleti igényre a lehető legjobb megoldási javaslattal előállnunk. Miért ajánljuk magunkat?

  • Többszörös díjnyertes készülékek és technológia
  • Óriási portfólió
  • Költséghatékony megoldások

Labelled folders on a desk

Információs központ

Tanulmányok, fehér könyvek, "hogyan"-videók és termékkatalógusok.

Saznajte više