1. Home
  2. Brother Solutions
  3. Mobil & felhő
smart device Brother printer

Mobil & felhő

Munka megállás nélkül

A Brother vezeték nélküli, felhő-alapú nyomtatási megoldásai kifejezetten sokat utazó, idejüket nagyrészt irodán kívül töltő szakemberek számára készültek. Egyszerű, biztonságos nyomtatás és hozzáférés biztosított minden felhőben tárolt dokumentumodhoz mobil készülékeink segítségével.


contact us

Lépj velünk kapcsolatba és tudd meg, hogyan segíthetnek a Brother üzleti megoldásai a te vállalkozásodban is! 

Mindenre van megoldásunk...

A legjobb út az iOS-ról történő nyomtatásnak az Apple beépített AirPrint driverén keresztül működik.Mivel ez már az operációs rendszer része, ingyenes és nem szükséges semmit sem installálni.

A Brother saját ingyenes iPrint&Scan applikációjának segítségével nyomtathatsz és szkennelhetsz Android készülékedről/re, de alternatív megoldásként ha Android 5.0 vagy újabb rendszert használsz, akkor talán egyszerűbbnek találod a szintén ingyenes Brother Print Service Plugin szolgáltatást. 
A Brother ingyenes mobil applikációja, az iPrint&Scan amelynek segítségével bármely készülékről nyomtathatsz és szkennelhetsz, Apple és Android készülékekhez egyaránt megfelelő. Automatikusan megtalálja a kompatibilis Brother készüléket a vezeték nélküli hálózaton, így egyszerűen tudod küldeni és feltölteni nyomtatási és szkennelési munkáidat a felhőbe mobilodról. 
Igen, mégpedig a Google Cloud Print használatával. Bármely nyomtató, amely Google felhasználói fiókhoz kötött, képes fogadni nyomtatási munkákat bármely, Chrome böngészőt vagy Android rendszert használó készülékről, bárhol is legyen adott felhasználó éppen. 
Igen. A webkapcsolat lehetővé teszi, hogy csatlakoztasd Brother szkenneredet vagy multifunkciós készülékedet direktben bármely felhő alapú szolgáltatáshoz, ezáltal fájlokat tölts fel és le PC használata nélkül. A kijelző segítségével navigálhatsz a menüpontok között. 
solutions by business size

Brother at your side

Mi a Brother-nél tisztában vagyunk vele, hogy minden vállalat más és más. Széles szolgáltatási portfólióval várunk, és úgy hisszük, sikerül minden felmerülő üzleti igényre a lehető legjobb megoldási javaslattal előállnunk. Miért ajánljuk magunkat?

  • Többszörös díjnyertes készülékek és technológia
  • Óriási portfólió
  • Költséghatékony megoldások