1. Home Brother
  2. Dokumentum szkennerek
Egy hölgy irodai környezetben dokumentumot olvas, miközben egy íróasztalnál ül, és egy szkenner látszik a háttérben

Miért érdemes Brother dokumentum szkennert választani?

Ha digitalizálnia kell archiválásra váró papíralapú dokumentumait, egy megbízható és könnyen használható dokumentumszkennerre van szüksége, amely a legjobb ár-érték arányt nyújtja Önnek.

Az "At your side” szellemiségünkre jegyében a Brother szkennelési megoldásai a hatékony technológiát ötvözik az ipari szabványok ingyenes szoftvereivel. Díjnyertes szkennereink biztosítják, hogy a beolvasott fájlokat oldalról oldalra pontosan rögzítse.

  • Szkenneljen A4-es dokumentumokat, fényképeket, személyi igazolványokat és még sok más dokumentumot
  • Megbízható és könnyen használható technológia
  • Díjnyertes és iparági környezetben elismert

Brother ADS-2700W használat közben

Intelligens képfeldolgozás egy minőségibb dokumentumkezelésért

A Brother szkennerek hatékonyabbá teszik a dokumentumkezelést. Az automatikus dokumentumadagoló (ADF) technológiánk például azt jelenti, hogy egy kötegben szkennelendő dokumentumokat adhat hozzá, legyen szó A4-es szerződésekről vagy plasztikkártyákról, például jogosítványokról.  

Az olyan funkciókkal, mint az optikai karakterfelismerés (OCR), amellyel a beolvasott dokumentumokat szerkeszthető fájlokká alakíthatja, és a tisztítószoftver a lyukasztások eltávolításához, szkennereink biztosítják, hogy digitális verziói ne csak biztonsági másolatok legyenek – készen állnak arra, hogy a rendszerbe iktassák, és könnyebben dolgozzanak velük.

Nem biztos benne, hogy melyik az Önnek leginkább megfelelő dokumentumszkenner? Ismerje meg a teljes kínálatot