1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Egyedi megoldások
  4. Személyre szabható nyomtató kijelző

A kijelző egyedivé formálása

A dokumentumok szkennelése és a további munkafolyamatokban való használata sok esetben bonyolult lehet. Sok időbe telik, amíg manuálisan beszkennel különálló oldalakat, és ez csökkenti a termelékenységet, valamint növeli a dokumentumok elvesztésének kockázatát.

A Brother testreszabott felhasználói felületével megalkothatja az Önnek legmegfelelőbb kijelzőt.

  • A vizuális elrendezés egyedire formálása
  • Saját háttér és ikon megjelenítése
  • Egyedi munkafolyamatok létrehozása, beleértve a személyre szabott "szkennelési" feladatokat is

Az egyéni felhasználói felület előnyei az Ön vállalkozásában

 

Cogs

Problémamentes üzleti integráció

 Testreszabhatja az érintőképernyőt, hogy tökéletesen illeszkedjen a vállalkozásához. A lépések optimalizálhatók a jobb termelékenység érdekében, a felület egyszerűen áttekinthető és könnyen használható.

Person

Munkafolyamatok könnyedén

Csökkentse a kollégák képzését és minimalizálja a hibalehetőségeket az egyérintéses szkenneléssel. A vállalat logójának hozzáadásával követheti cégének irányelveit is.

Clipboard with tick

A szabványoknak való megfelelés

Akár korlátozza a hozzáférést bizonyos funkciók eltávolításával, akár az iparági előírásoknak kíván megfelelni, beállíthatja a nyomtatóit és a szkennereket, úgy, hogy pontosan azt tegye, amit Ön szeretne.

Integrálja a munkafolyamatot az üzleti igényeknek megfelelően

Oktatás

A titkos iskolai dokumentumok védettek a limitált szkennelési lehetőségekkel. Az előre konfigurált hallgatói anyagok egyetlen érintéssel szkennelésre kerülnek és közvetlenül a kívánt hálózati helyre menti az eszköz.

Jog

A standard ikonok helyettesíthetők a gyakran használt funkciók ikonjaival, az ismétlődő folyamatok egyszerűsítése érdekében. Profilokat lehet létrehozni a cégen belül, amelyek elérhetik a szkennelési célállomást, beleértve az e-maileket, a hálózatot, az USB-t és a felhőt.

 

Egészségügy

 A személyes adatokat tartalmazó igazolványok kezelése biztonságosan lehetséges egyetlen érintéssel, s így megfelel az erre vonatkozó jogi szabályozásnak. A páciensek titkos adatai gyorsan és hatékonyan szkennelhetőek egy erre kijelölt, védett mappába.

Kereskedelem

  A hűségprogramok ügyfél-regisztrációs űrlapjai azonnal hozzáadhatók a központi iroda adatbázisához. Az egyérintéses szkenneléshez mindenki számára gyorsan, könnyedén és logikusan elsajátítható.

Bank

 A jelzálog- és hitelkérelmek gyorsan és biztonságosan menthetők és megoszthatók a központi irodával. A szkennelésre gyakran használt hálózati mappák és e-mailek egygombos szkennelésként is beállíthatók, csökkentve a kijelölési hibák lehetőségeit.

Önkormányzatok

Az adtok gyorsan és könnyedén továbbíthatók a központi rendszerbe. A szkennelésre gyakran használt hálózati mappák és e-mailek egygombos szkennelésként is beállíthatók, csökkentve a kijelölési hibák lehetőségeit.

 

Hogyan tudja egyedivé alakítani a kijelzőt?

Medical_touchscreen

Egyéni munkafolyamatok

Acme_touchscreen

Személyre szabott kijelző

Legal_touchscreen

Profilképek hozzáadása

Gyakran ismételt kérdések

 Az egyéni felhasználói felület lehetővé teszi a személyre szabott és a vállalati specifikus kijelző gyors és egyszerű tervezését a kiválasztott Brother gépekhez, s mindezt színes érintőképernyővel. Miután egy egyedi megoldást terveztek, ezt automatikusan fel lehet használni több Brother géphez egy hálózaton belül.
További információért forduljon partneréhez vagy a Brother irodához. 

Az egyéni felhasználói felület kialakítása csak azokon a készülékeken lehetséges, amelyek aktiválva lettek ezzel a különleges funkcióval. A következő Brother eszközökön elérhető: az ADS-2800W, az ADS-3600W  az asztali szkennerek közül és a DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-6800DW, MFC-6900DW L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L8690CDW, DCP-L8410CDW multifunkciós készülékek között.

A kezdő háttérkép és az új kezdőképernyő gombok hozzáadásával egyszerűsítheti a munkafolyamatokat a zökkenőmentes üzleti integrációhoz, vagy eltávolíthatóak az egyedi szabályozási követelményeknek megfelelően.
 A betűk színe és a kezdőképernyő gombjainak megnevezése. A különböző beállításokhoz való hozzáférés, például a parancsikonok és a rendszergazda beállítások elérése átkapcsolható rejtett funkciókra. Az egyedi kezdőképernyők eltávolíthatók vagy hozzáadhatók.
A háttérképek és a kezdőképernyő gombjai hozzáadhatók a .png, .jpg vagy .bmp fájlformátumokban. A képek automatikus méretezéssel egyszerűen beállíthatóak és konfigurálhatóak.
Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016

Az ingyenesen letölthető Brother Szoftver Licenckezelő eszköz a legjobb módja annak, hogy aktiválja a vásárolt megoldás tulajdonságait.További információkat itt talál.

Az itt megadott szöveg közvetlenül a formanyomtatvány alatt jelenik meg. Ez lehet például egy leírás, megjegyzés vagy bármilyen más információ.

 

Érdekli az egyedi felhasználói felületünk és szeretne róla többet megtudni? Töltse ki a fenti formanyomtatványt, és szakembereink hívni fogják Önt, és segítenek bármilyen kérdésben.

Tekintse meg a Felhasználási feltételeket. Az Ön által megadott információt az Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően kezeljük.