1. Home Brother
  2. Nyomtatók
  3. Hordozható nyomtatók
  4. Terepen dolgozóknak
Brother PJ nyomtató a piros munkadobozba kerül

Nyomtasson útközben, bárhol is kell dolgoznia

Szabadítson fel munkaerőt a feladatok helyben történő elvégzésére és csökkentse a back office segítségnyújtás szükségességét

A Brother hordozható nyomtatók lehetővé teszik a dolgozók számára, hogy professzionális dokumentációt készítsenek, függetlenül a helyszíntől.

A következő lehetőségeket kínáljuk Önnek:

  • Kicsi, könnyű és sokoldalú nyomtatók
  • Hordozható nyomtatók, amelyek a járműbe szerelhetők vagy a testen hordozhatók
  • USB, Bluetooth és WiFi csatlakozási lehetőségek
  • Nyomtatás tinta vagy toner nélkül

Miért érdemes Brother mobilmegoldást használni?

Azzal, hogy minden nyomtatási feladatát a helyszínen végzi el, pénzt és időt takarít meg a back office-ban dolgozoóknak.

Fejlessze az ügyfélszolgálat hatékonyságát azáltal, hogy csökkenti a hibák és az olvashatatlan kézírások okozta kellemetlenségeket, amelyeket a kézzel írt dokumentumok okoznak

Egyszerűsítse a meglévő munkafolyamatokat és tegye hatékonyabbá mobil vállalkozását, így a több ügyfelet vagy potenciális ügyfelet kereshet fel.

A Brother tartozékválasztéka, beleértve a járművekbe szerelhető tartókat és a töltőket, minden eddiginél egyszerűbbé teszi, hogy magával vigye nyomtatóját az útra.

Tegye elégedetté vásárlóit azáltal, hogy minden fontos dokumentumot a helyszínen átad ügyfeleinek, gyors nyomtatási sebességgel, tinta használata nélkül.

A kiváló minőségű hőnyomtatás lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy professzionális, minőségi dokumentációt készítsenek, bárhol is legyenek.

A Brother számos kiegészítőt és hordozótáskát kínál, amelyek célja a munkaerő mobilizálása és a hatékonyság növelése.

Minden típusú terepre alkalmas nyomtatókat kínálunk:

Tekintse meg mobil nyomtatóink kínálatát