1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Biztonságos nyomtatás

Ez a Brother által létrehozott üzleti környezet

A mai munkakörnyezetek többféle kockázati tényezőt hordoznak a vállalkozásokra nézve. A Brother által biztosított hardver, szolgáltatások és megoldások háromrétegű biztonságot kínálnak a hálózaton, az eszközökön és a dokumentumokon, védik bizalmas anyagokat és kizárják a behatolókat.
Lépjen kapcsolatba egy Brother szakértővel

Az üzleti nyomtatás biztonságossá tétele

A nyomtatás biztonsága ma kritikus kérdés a vállalkozások számára A Quocirca globális piaci betekintést és kutatást vizsgáló ügynökség legutóbbi iparági eseményünkön feltárta, hogy:

Forrás: Quocirca Print Security Landscape – A Quocirca tanulmányt végzett 531 informatikai döntéshozó körében az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban 2022-ben.
Fej aggyal kék színben

Az informatikai igazgatók 61%-a szerint egyre nehezebb lépést tartani a nyomtatási biztonsági kihívásokkal és igényekkel.

Elakadásjelző háromszög kék felkiáltójellel

A szervezetek 68%-a egy vagy több nyomtatással kapcsolatos adatvesztésről számolt be az elmúlt évben, ami átlagosan 631 915 angol font költséget jelentett egy adatszivárgás miatt.

Ház emberrel kékben

Az informatikai döntéshozók 67%-a aggódik az otthoni nyomtatás biztonsági kockázatai miatt.

A biztonság, mint szabvány

A Brother-nél a nyomtatási biztonságot helyezzük előtérbe, háromrétegű biztonságot használunk hálózat, eszköz és dokumentum szinten, számos robusztus funkcióval, ami azt jelenti, hogy az adatokat csak azok láthatják, akiknek szánták.

Nyomtató egy buborékban, hacker ikon a buborékban

Automatikus támadás-érzékelés

Számos professzionális eszközünk rendelkezik élvonalbeli szoftverrel, amely folyamatosan figyeli és védi a hackelés veszélyét.

42 / 5 000 Fordítási találatok Fordítási találat Nyomtató buborékkal körülvett dokumentummal

Hitelesítés és engedélyezés

Annak érdekében, hogy a dokumentumok ne kerüljenek illetéktelen kezekbe, lehetősége van a PIN-kóddal és azonosító kártyával védett nyomtatásra, valamint Biztonságos funkciózárra (Secure Function Lock), amely bizonyos funkciókat bizonyos felhasználókra korlátoz.

Nyomtató színes tintakockákkal

Biztonságos kommunikációs protokollok

A végpontok közötti titkosításnak és a portalapú hozzáférés-vezérlésnek köszönhetően magabiztosan csatlakozhat és oszthat meg dokumentumokat.

Fejlettebb nyomtatási biztonsági funkciókra van szüksége?

Számos fejlett biztonsági opciót kínálunk, amelyek segítenek megvédeni vállalkozását, és tovább fokozzák a nyomtatás biztonságát.

Egy férfi a nyomtató mellett áll, a háttérben egy hölgy ül, asztalok, növények

Secure Print+

Egyszerű és hatékony rendszer bizalmas dokumentumok biztonságos nyomtatásához további szoftver telepítése nélkül. Küldje el nyomtatási feladatait egy adott nyomtatóra, és a dokumentum csak azután indul el, ha az eszközön érvényes PIN-kóddal vagy Near-field communication (NFC) kártyával hitelesítették.

Ismerje meg a Secure Print+ szolgáltatást
Nő áll két nyomtató mellett, amelyek a padlón vannak elhelyezve, férfi és nő ül a székeken

Secure Print Advanced

Egyszerű és biztonságos nyomtatási megoldás, amely lehetővé teszi a nyomtatást a hálózat bármely eszközéről. A dokumentumok csak a hálózaton lévő bármely nyomtatón történő hitelesítés után nyomtathatók ki PIN-kóddal vagy Near-field communication (NFC) kártyával. Kényelmes és egyszerű a használata, védi a dokumentumokat és elkerüli a nyomatokért való sorban állást.

Ismerje meg a Secure Print Advanced szolgáltatást
Padlón álló nyomtatók sora felhővel, villáskulccsal, fogaskerekekkel

Egyszerű integrálhatóság

A kompatibilis szoftvermegoldások könnyebbé teszik az üzletmenetet.

A Brother választásával egyidejűleg több partnerséget és szakértelmet is választ, amelyek együttesen biztosítják, hogy a nyomtatás zökkenőmentes, rendkívül hatékony részét képezze vállalkozásának. Könnyen beépíthető és bővíthető szoftvermegoldásaink a nyomtatási világ legjavát hozzák el Önhöz. Ide tartoznak:

 
  • Kofax ControlSuite
  • PaperCut
  • EveryonePrint

Ismerje meg a Brother szoftver-partnereit

Biztonságos üzleti nyomtatót keres?