1. Home Brother
 2. Brother otthoni használatra
 3. Szervezze meg otthonát
Három doboz, mappák, egy irattartó fiók és két növény a polcokon

Tegye egyszerűbbé otthona szervezését

A könnyen használható, laminált szalagra nyomtató címkéző eszközök széles választékát kínáljuk, hogy megkönnyítse a mindennapi otthoni élet rendszerezését.

 • Színek és szélességek átfogó választéka - a címkék testre szabása szinte bármilyen stílushoz, vagy rendszerhez jól használható
 • Egyszerűsítse a különböző adminisztratív folyamatokat, - azonosítsa könnyen a fájlok, a tárolódobozok és a polcok tartalmát
 • Tartós és időtálló - laminált címkéinkkel biztos lehet benne, hogy addig maradnak olvashatóak, amíg szüksége van rájuk
 • Hordozható eszközök - kicsi és könnyen hordozható, egyszerű csatlakoztathatóság
 • PC/Smartphone csatlakoztatható címkenyomtatók - címkeszerkesztő szoftverrel és előre megtervezett sablonokkal minden otthoni alkalmazáshoz 
 • Garancia - minden címkéző készülékre, a nagyobb nyugalom érdekében

Fedezze fel az otthoni címkézési megoldásokat

Rendszerezés otthoni környezetben

Rendezett otthon - boldog otthon

Napi rutin

Az élet könnyebbé tétele napi szinten

Sárga póló, a gallér belsejében névcímkével

Vissza az iskolába

A beépített vágóval ellátott hordozható címkéző tökéletes eszköz, hogy segítsen megszervezni és felkészülni a tanévre. A különböző betűtípusokkal, szimbólumokkal és könnyen használható dizájnnal személyre szabott címkéket hozhat létre gyermeke összes iskolai felszereléséhez, hogy könnyen azonosíthatók legyenek. A következőkhöz hozhat létre címkéket:

 • Tornafelszerelés
 • Jegyzetfüzetek, mappák, ceruzák és számológépek
 • Uzyonnás dobozok és vizes palackok

A Brother PT-H107B lehetővé teszi, hogy könnyen olvasható feliratokat készítsen. Különböző színű címkék nyomtatása elemek kategorizálásához, illetve osztályok, feladatok és feladatok megkülönböztetéséhez.

A hasznos funkciók lehetővé teszik az iskolai előkészületek egyszerűsítését.

A Brother hordozható feliratozó eszközök

Szabadtéri tevékenységek és sporteszközök

Kültéri használatra tervezve

Két vízálló címke, fekete háttéren vízbe merítve

Készen áll az összes elemre

A Brother P-touch címkenyomtatók és tartós címkéik ideálisak arra, hogy szabadtérre készítsen feliratokat. Legyen szó kempingezésről vagy sportfelszerelésről, túraútvonal jelöléséről vagy a túlélési alapelemek címkézéséről, a P-touch címkék kiállják a próbát.

Kempingezéshez, iskolai kirándulásokhoz és sportfelszerelésekhez: A P-touch címkék tökéletesen alkalmasak bármilyen sporteszköz azonosítására, kempingezési eszközökre, például sátrakra és hálózsákokra, így az összeállítás és a csomagolás gyors és egyszerű.

Túrázáshoz: A félreértések elkerülése érdekében használjon P-touch címkéket az elsősegély-készletek, az élelmiszerkészletek és a vizes palackok címkézéséhez. A címkék jól látható színekben kaphatók, amelyek tökéletesek vészhelyzetekben és túlélési helyzetekben.

A hordozható P-touch címkéző lehetővé teszi a címkék útközben történő nyomtatását, így bármilyen kalandra felkészülhet. Így ha extrém hőmérséklettel, nedvességgel vagy durva kezeléssel szembesül, számíthat a Brother P-touch tartós, tartós címkékre.

Fedezze fel P-touch címkéző nyomtatóinkat Fedezze fel tartós P-touch Tze címkéink választékát

Fedezd fel a Brother-t otthoni használatra