1. Home Brother
  2. A Brother vállalatról
  3. Környezetvédelem és fenntarthatóság
  4. Ismerje meg a Cool Earth programot

Partnerségünk kezdete óta Ön is segített nekünk: 

Two green trees icon

Több, mint 32 000 000 fát mentettünk meg,

Green industrial factory icon

amelyek 50 millió tonna szenet tárolnak

Green icon of three users

Támogasson a 7 közösség valamelyik közül

Cool Earth school girls holding hands around a tree in the rainforest

 

Hogyan segítenek ebben a Brother ügyfelei? 

Ha ingyenes újrahasznosítási programunk segítségével visszaküldi nekünk Brother festékkazettáját vagy tintapatronját, ezzel hozzájárul az esőerdők védelméhez. Újrahasznosítási programunk részeként a Brother együttműködik a díjnyertes Cool Earth jótékonysági szervezettel, amely az őslakos közösségekkel együtt dolgozik az esőerdők megmentésén. Partnerségünk 2009-es kezdete óta segítettük a közösségek virágzását bolygónk biodiverzitású, létfontosságú területein, megvédve azokat az ökoszisztémákat, amelyek több mint 50 millió tonna szenet tároltak. 

Ez a munka bolygónk jövője szempontjából elengedhetetlen és rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Brother ügyfelei minden nap hozzájárulnak ehhez a globális erőfeszítéshez. 

Ismerje meg a Cool Earth aktivitásokat

Szeretné újrahasznosítani egyik Brother termékét? Segítünk

Cool Earth director Matthew Owen smiling in an outdoor setting

A Brother International Europe több, mint tizenöt éve támogatja a Cool Earth programot és hiszünk abban, hogy az emberek jelentik a megoldást az éghajlati válságra. Minden pénznél többet jelent az, ami a változást hajtja és inspirálja. A Brother támogatása új lehetőségeket tesz lehetővé, amelyekkel nemcsak elképzelni, hanem megvalósítani is lehet azokat. Soha nem volt még jobb alkalom a természetvédelem és az élet forradalmasítására a Földön. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt megtesszük 78 000 hektár esőerdőben, a Brotherrel az oldalunkon. Együtt küzdünk az éghajlati válság ellen. a gyökér, hála az embereknek, akik hisznek.

Matthew Owen, a Cool Earth igazgatója 

Ismerje meg a lehetőségeket

Isao Noji Managing Director of Brother International Europe sat on a chair smiling

Mi, a Brother-nél nagyon büszkék vagyunk a Cool Earth-lel fennálló hosszú távú együttműködésünkre. Munkatársaink és ügyfeleink továbbra is védik a létfontosságú esőerdőket és közösségeiket Peruban és Pápua Új-Guineában számos kezdeményezés révén, beleértve a kétévente megrendezett adománygyűjtő vetélkedőt és a festék-újrahasznosítási programot.

Isao Noji, a Brother International Europe ügyvezető igazgatója

smiling_child

Ismerje meg a Cool Earth programot

2009 óta dolgozunk a Cool Earth-el és ezalatt több millió fát segítettünk megmenteni a világ legveszélyeztetettebb élőhelyei és a folytatásban Ön is segíthet.

Cool Earth támogatás