1. Home Brother
  2. A Brother vállalatról
  3. Környezetvédelem és fenntarthatóság
  4. A Brother és a Körkörös gazdaság

 

Mi az a körkörös gazdaság?

A körkörös gazdaság eltávolodik a „termeld ki, gyártsd le, dobd ki” modelltől, és azt vizsgálja, hogyan csökkenthető a hulladék az erőforrások csökkentése, az élettartam meghosszabbítása, az újrahasználat, az újragyártás és az újrahasznosítás révén. 

Szeretnénk megkönnyíteni a fenntartható választást, ezért az a küldetésünk, hogy tartós, hosszú élettartamú termékeket állítsunk elő, csökkentsük energiafogyasztásunkat, lehetőség szerint javítsuk és ahol csak tudjuk, újrahasznosítsuk. Íme néhány dolog, amit a Brother körkörös gazdaságának megvalósítása érdekében teszünk. 

Brother colleagues in a factory with products

Hasznosítsa újra ingyen a Brother segítségével

Ön is hozzájárulhat a körkörös gazdasághoz, ha elhasznált tintapatronjait és festékkazettáit visszaküldi nekünk, és mi ingyenesen újrahasznosítjuk azokat. Segítségével továbbra is minimálisra csökkenthetjük a környezetre gyakorolt hatásunkat. Hasznosítsa újra ma. 

Hasznosítsa újra ingyen
Multiple colours of Brother LC3237 ink cartridges

 

Eredeti Brother kellékek adatai 

A Brother nyomtatókat úgy tervezték, hogy az eredeti kellékeinkkel működjenek, csökkentsék a hulladék mennyiségét és a környezetre gyakorolt hatásukat. Az eredeti kellékanyagok használata minimálisra csökkenti az energiafogyasztást, és a legjobb minőséget hozza ki nyomtatójából.

 

Ellenőrizze az eredeti kellékeket
Woman sat at desk on a laptop sliming with a shelf in the background and green plants

Fenntarthatóság és Vállalati társadalmi felelősségvállalás

Globális szinten a Brother elkötelezte magát az Egyesült Nemzetek Fenntartható Fejlődési Céljainak (SDG) megvalósítása mellett. Hisszük, hogy a mi felelősségünk, hogy tegyünk a környezetért és a fenntarthatóságért.

Ismerje meg a CSR-t
Three Brother technicians in a factory looking at a Brother toner

Termék és megfelelőség

A Brother megfelel az összes törvényi előírásnak, és biztosítja az összes termék tartósságát és kiváló nyomtatási minőségét.

 

Termék és megfelelőség
A woman looking and drawing on a map with others in the background

Értékek és filozófia

A Brother elkötelezett amellett, hogy felelős, etikus és fenntartható vállalkozás legyen, amit irányelveink, gyakorlati kódexeink és a Brother Group Globális Chartája révén valósítunk meg.

Értékek és filozófia