1. Home Brother
  2. A Brother vállalatról
brother at your side history product

Melletted vagyunk, minden lépésnél

Az irodatechnikai piacon lézernyomtatókkal, multifunkciós készülékekkel, tintasugaras all-in-one készülékekkel és címkenyomtatókkal vesszük fel a versenyt az IT szektor más gyártóival, kimagasló minőségű, kész megoldásokat kínálva az otthoni/kisirodai környezettől egészen a nagyvállalati szféra kiszolgálásáig. Termékeinkkel minden típusú munkahely személyre szabható, de mi még ennél is többet kínálunk - melletted állunk és segítünk igényeid maximális kiszolgálásában. 

Az elmúlt több, mint 50 évben folyamatosan azon dolgoztunk, hogy újabb és újabb technológiai megoldásokkal "leg"-eket alkothassunk: a Brother gyártotta a világ első nagysebességű mátrix nyomtatóját 1971-ben, a Brother gyártósoráról érkezett a világ legvékonyabb kompakt mobil nyomtatója 2004-ben és mint legújabb vívmány, az első beépített wi-fi kapcsolatos asztali szkenner gyártása is cégünkhöz köthető.

Termékek megtekintése

about brother our history products

Történetünk

Az eredetileg 100 évvel ezelőtt, Nagoya városában, Japánban alapított Brother első európai bázisa Írországban jött létre 1958-ban. Ekkoriban termékskálánk még az írógépektől egészen a motorbiciklik gyártásáig terjedt! 

A Brother 1968-ban átvette a nagynevű Jones Varrógépgyárat, ennek az összeolvadásnak köszönhetően pedig a Brother UK székhelyét is áttette a gyár addigi központjába, Manchesterbe. A Brother márkanév alapjait a mai napig erős lábakon álló varrógép gyártás tette stabillá és híressé világszerte, ami azóta különböző ipari és irodatechnikai termékek egész sorával egészült ki. 

 

Tudj meg többet