1. Home Brother
  2. A Brother vállalatról
  3. Környezetvédelem és fenntarthatóság
  4. Piacvezető a toner újrahasznosításban

Eddigi újrahasznosítási történetünk:

Hasznosítsa újra tonereit ingyen

Teknős úszik a kék tengerben, halakkal és korallokkal körülvéve

A fenntarthatóság fontos

A fenntarthatóság fontos. Éppen ezért a bolygóra gyakorolt hatásunk minimalizálása mindig is alapvető része volt tevékenységünknek. 

A hosszú élettartamú, hatékony és tartós termékek fejlesztésétől a festékkazettáink 100%-nak etikus újrafelhasználásáig vagy újrahasznosításáig – hulladékmentesen a hulladéklerakókig. Partnereinkkel, beszállítóinkkal és ügyfeleinkkel együtt továbbra is egy fenntarthatóbb és szén-dioxid-semleges jövő kialakítására törekszünk.

Újrahasznosítási történetünk:

Újrahasznosítási folyamatunk:

Hurok lila alapon 20%-ban újrahasznosított, zéró hulladék, 80%-ban újrafelhasznált és 100%-os teljesítmény Brother festékkazettával felirattal

A zárt lánc

A Brother már évek óta működteti a körkörös gazdaságot a tonergyűjtés terén. A 'zárt láncú anyagszükséglet tervezés' újrahasznosítási folyamatunk azt jelenti, hogy a használt festékkazettákat összegyűjtjük és újrahasznosítjuk vagy újrafelhasználjuk, hogy újat készítsünk belőlük anélkül, hogy bármi is bekerülne a szemétbe.

Kazettáink teljes körkörös folyamaton mennek keresztül. Mivel az általunk használt műanyag nem tartalmaz POP-kat (a környezetben tartósan megmaradó anyagokat), ezért újra és újra felhasználhatjuk azokat. 

Ez a megközelítés lehetővé teszi számunkra, hogy az összes visszaküldött festékkazetta 100%-át újragyártsuk vagy újrahasznosítsuk.

5 kép egy dobozról, mechanikus karról, fogaskerékről, vágólapról és kézről egy 1-től ötig számozott hurokban

Újragyártási folyamatunk

Minden tonert visszaküldésre kerül hozzánk és ez a vásárlóknak teljesen ingyenes. Visszaküldés után az összes kazettát vagy újrafeldolgozzák, vagy újrahasznosítják a következő eljárással:

1. A toner visszaküldése A visszaküldött tonereket valamelyik európai újrahasznosító üzemünkben megkapjuk.

2. Újrafeldolgozás vagy újrahasznosítás: Ha a kazetta újrafelhasználható, a 3-5. lépéseket követjük. Ha nem, akkor újrahasznosítjuk más termékek előállításához.

3. Megtisztítás és csere: A kazettát megtisztítják és minden elhasználódott alkatrészt kicserélnek. A toner feltöltése.

4. Minőségellenőrzés: A kazettát ellenőrzik, hogy megfelel-e az „újszerű” szabványunknak.

5. Csomagolás és késztermék: A tonerek készen állnak az Európa-szerte történő értékesítésre.

Napelemek a gyári tetőkön két szélturbinával a háttérben, napsütötte égbolttal

Zöld energia, egészségesebb bolygó

Saját, dedikált Brother újrahasznosító gyáraink vannak az Egyesült Királyságban és Szlovákiában, így teljes mértékben átvehetjük az irányítást a festékkazetták újragyártási és újrahasznosítási folyamata felett. Valahányszor újrafelhasználunk egy tonerkazettát valamelyik gyárunkban, az 36%-os CO2-megtakarítást jelent egy új gyártásához képest.

Mindkét gyár karbonsemleges státuszt kapott, és 100%-ban "zöld" árammal üzemel. Körülbelül 300, környezetvédő szellemiséget képviselő alkalmazottunk dolgozik a két telephelyen, akiknek fő célja az újrahasznosítással kapcsolatos megközelítésünk folyamatos fejlesztése, valamint az energiahatékonyabb és környezetbarátabb folyamatok fenntartása.

Két ember kezében dobozok és egy festékkazetta a közepén

Újrahasznosítás együtt, Önnel!

 

Az újrahasznosítás a Brother segítségével egyszerű és teljesen ingyenes. Minden visszaküldött festékkazettát újrafeldolgoznak vagy újrahasznosítanak egy új termékké, ezzel is biztosítva, hogy semmi sem kerül a hulladéklerakókba. 

Együtt, az Ön folyamatos támogatásával folytathatjuk a fenntartható termékek előállítását, miközben védjük és minimalizáljuk a bolygónkra gyakorolt ​​hatást.

 

Hasznosítsa újra ingyen még ma

Szélturbinák sorozata egy zöld dombon, kék ég és felhők

65%-kal kevesebb kibocsátás 2030-ra

Hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság többről szól, mint felelősségteljes működésről; ez egy lehetőség, hogy támogassuk azokat a közösségeket, amelyeknek a részei vagyunk és pozitív hatást gyakoroljunk a világra.

 

Környezetvédelem és fenntarthatóság

Cool Earth szavak fehérrel írva, két piros papagájjal és esőerdővel a háttérben

Hogyan segítenek ebben a Brother ügyfelei?

2009 óta adományozunk a Cool Earth-nek újrahasznosítási programunkon keresztül, ezzel támogatva a legveszélyeztetettebb élőhelyeinket szerte a világon. Íme néhány olyan közelmúltbeli projekt, amelyek támogatásában Ön is segített nekünk.

 

Fedezze fel kezdeményezéseinket a Cool Earth segítségével