1. Home Brother
  2. Nyomtatók

Találja meg a megfelelő nyomtatót kínálatunkban

Egy férfi a konyhában, Brother nyomtatóval a háttérben

Mire kell figyelnem, amikor nyomtatót vásárolok?

Az első dolog, amit figyelembe kell venni, hogy mire fogja használni a nyomtatót. Ettől függően számos olyan funkciót kell figyelnie, amelyek biztosítják, hogy a megfelelőt válassza.

Fontos funkciók, amelyek a nyomtató vásárlásakor elgondolkodnak:

  • Nyomtatási technológia – lézerre vagy tintasugaras nyomtatóra van szüksége?
  • Nyomtatási felbontás – kiváló minőségű nyomatokra van szüksége?
  • Nyomtatási sebesség – milyen gyorsan kell nyomtatni?
  • Hálózati és csatlakozási lehetőségek – vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolatra van szüksége?
  • Papírtálcák száma – nagy mennyiségeket kell nyomtatnia?
  • A nyomtató által kínált további funkciók – szükség van dokumentumok másolására vagy szkennelésre? 

Három ember az irodában, Brother nyomtatóval a háttérben

Melyik nyomtató a megfelelő számomra?

Nyomtatót szeretne vásárolni, de nem biztos benne, hogy lézernyomtatóra vagy tintasugaras készülékre van szüksége? Megmutatjuk a két típus közötti legfőbb különbségeket:

A lézernyomtatókat úgy tervezték, hogy kiváló minőségű nyomtatást hozzanak létre szöveges dokumentumokhoz. A lézernyomtatási technológia gyors nyomtatási sebességet és nagy nyomtatási mennyiségeket biztosít – így ideális eszköz, ha nagy mennyiségben szeretne nyomtatni.

A lézernyomtatók tonerekkel (festékkazettákkal) működnek, amelyek tovább tartanak, mint a tintapatronok, így népszerű választás alacsony oldalankénti nyomtatási költségeik és hosszú nyomtatási kapacitásuk miatt.

A tintasugaras nyomtatók jobban alkalmasak kiválö minőségű színes képek nyomtatásához. Ezek az eszközök kiváló fotónyomtatási minőséget biztosítanak, és lehetővé teszik a szegély nélküli nyomtatást is, így ideálisak nagy grafikák nyomtatásához. A tintasugaras nyomtatók alacsonyabb energiafogyasztásúak, mint a lézernyomtatók; és alacsonyabb költségű alternatívaként is népszerűek.

Az összes nyomtatö áttekintése

Egy nő áll egy Brother többfunkciós nyomtatónál, kezében egy dokumentummal

Nyomtató vagy multifunkciós készülék?

Az önálló nyomtató és a többfunkciós nyomtató között is választhat, amely néhány további funkciót kínál.

Az önálló nyomtatók kisebb méretűek, így helytakarékosság tekintve előnyösebbek, és abban az esetben ideálisak, ha csak dokumentumokat kell kinyomtatnia.

A többfunkciós nyomtatók viszont számos funkció kombinálásának kényelmét biztosítják. A 3 az 1-ben nyomtató lehetővé teszi a nyomtatást, szkennelést és másolást egyetlen eszközről, a 4 az 1-ben nyomtató pedig a dokumentumok faxolásának további funkcióit is biztosítja.

A hozzáadott kényelem mellett, amely több eszköz funkcióit egyesíti, értékes helyet szabadít fel az irodában vagy az otthonában.

A Brother lézer- és tintasugaras technológiával rendelkező nyomtatókat és multifunkciós készülékeket, valamint számos csatlakozási lehetőséget kínál – így Ön választhat, hogy egy adott helyen belül vagy vezeték nélkül, bárhonnan nyomtat.

Lila alapon Brother nyomtatók sorakoznak

Segítségre van szüksége a megfelelő nyomtató megtalálásához?

Találja meg a tökéletes nyomtatót otthonába vagy kisirodájához a Brother tintasugaras és lézernyomtató-választékból. A prospektus segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb nyomtatókat.

Töltse le a prospektust

A megfelelő kellékanyagokat keresi nyomtatójához?

Ez attól függ, hogy mire fogod használni. Az olyan egyszerű feladatokhoz, mint például a gyerekek házi feladatának kinyomtatása vagy csak egy beszállókártya, akkor egy tintasugaras eszköz az ideális választás. A tintasugaras technológiát is ajánljuk, ha kiváló minőségű képeket vagy fényképeket szeretne nyomtatni.

Dokumentumok szkenneléséhez vagy másolásához érdemes lehet egy tintasugaras multifunkciós nyomtatót használni szkenner és másoló funkciókkal.

Ha sokkal nagyobb mennyiségeket szeretne nyomtatni, vagy ha nagy sebességgel szeretne nyomtatni, érdemes lézernyomtatót használni.

A Brother az otthoni használatra szánt eszközök széles választékát találja.

Otthoni környezetbe ajánljuk

Az irodában a nyomtatási mennyiségek nagymértékben eltérhetnek a több felhasználó miatt. A szkennerekkel, másolókkal és a kétoldalas nyomtatás lehetőségével rendelkező multifunkciós lézerkészülékek különösen fontosak lehetnek olyan munkahelyeken, ahol több a nyomtatás, és több funkcióra van igény.

Kisebb irodák vagy kisebb nyomtatási mennyiséggel dolgozó cégek esetén a tintasugaras készülékek ideális megoldást jelentenek.

A Brother az irodai használatra szánt eszközök széles választékát találja.

Üzleti környezetbe ajánljuk

Életszerű helyzet, hogy csak néhány oldalt kell kinyomtatnia. Ehhez tintasugaras nyomtatót ajánlunk, mivel ideálisak kis mennyiségű fekete-fehér nyomtatáshoz.

Tekintse meg tintasugaras nyomtatóinkat

Az irodában, vagy bizonyos esetekben otthon, vannak napok, amikor nagy mennyiségeket nyomtatnak.

Nagy nyomtatási mennyiségek esetén lézernyomtatót ajánlunk. A Brother minden költségvetéshez megtalálja az ideális eszközöket.

Tekintse meg lézernyomtatóink választékát

A vezeték nélküli nyomtató lehetővé teszi, hogy vezetékes kapcsolat nélkül csatlakozzon hozzá olyan eszközökről, mint laptopok, okostelefonok vagy táblagépek. Így a nyomtatóhoz csatlakoztatott bármely eszközről, bárhol is legyen, küldhet dokumentumokat nyomtatásra.

Vezeték nélküli nyomtatók megtekintése