1. Home Brother
 2. Brother otthoni használatra
 3. Hobby és kézműveskedés
A nő egy asztalnál ül, kezében egy címkével. Az asztalt papír minták borítják, beleértve a koszorúkat és virágokat.

Szárnyalhat a kreativitása

Akár profi, akár csak egy kis hangulatot és kreativitást szeretne hozzáadni mindennapi élethelyzetekhez, számos nyomtatóval és címkéző eszközzel rendelkezünk, amelyek segítenek ennek elérésében.

Íme néhány dolog, amit felfedezhet a Brother Create and Craft termékpalettájával. Segítünk új szintre emelni a barkácsolást.

 • Szervezze meg mindennapi otthoni életét és munkaterületeit
 • Segítség az adminisztratív feladatokhoz, hogy támogassa a kézműves üzletét
 • Készítsen szemet gyönyörködtető fotóalbumokat, személyre szabott ajándékokat és személyre szabott otthoni dekorációkat
 • Hozzon létre esküvői meghívókat vagy kártyákat különleges alkalmakra 
 • Rengeteg inspiráció és kreatív ötlet a Creative Center-en keresztül

Otthoni kézműveskedés és hobby

Készítsen egyedi szalagokat, címkéket fényképek készítéséhez

Kék díszdoboz és szalag arany masnival

Nyomtasson egyedi címkéket és szalagokat

A Brother P-touch nyomtatók, valamint a címkék és szalagok széles választéka új szintre emeli a barkácsolást és azok egyedi formában való megjelenítését.

A kézi P-touch Craft címkenyomtatóval elegáns és professzionális megjelenésű egyedi szalagokat és címkéket hozhat létre a stílusok, színek és szövetek széles skáláját használva.

A személyre szabott esküvői kiegészítőktől, ültetőkártyáktól és az ajándékcsomagolástól az egyedi művészeteken és kézművességeken át, ez az eszköz szórakoztató és könnyen használható, és számos kreatív lehetőséget kínál.

Azok számára, akik nagyobb rugalmasságot igényelnek,a P-touch CUBE az ideális eszköz, amely egy Bluetooth nyomtató, amely csatlakozik okostelefonjához, és lehetővé teszi címkék tervezését az ingyenes Design & Print alkalmazásban. Ez lehetővé teszi, hogy válasszon több mint 1000 szimbólum és emoji, 23 betűtípus és 61 keret közül, kiemelve velük a nyomtatandó szöveget.

 

Fedezze fel P-touch hobbi nyomtatóinkat
Egy asztalon elhelyezett fényképezőgép öt színes fényképpel

Kreatív szabadság és színek

A Design és Craft nyomtatónk önmagában is használható csodálatos, személyre szabott könyvjelzők, fotók és egyéb elemek létrehozására.

Használhatja más kézműves anyagokkal, hogy még több szemet gyönyörködtető darabot hozzon létre. Csak vágja ki a nyomtatott formákat, valósítsd meg a terveidet, és keltsd életre a barkácsolást.

A kreatív szakemberek és hobbisták számára tökéletes, színes, fotóminőségű nyomtató a legújabb ZINK Zero-Ink nyomtatási technológiát használja®® , hogy minden kézműves projekt professzionális megjelenést öltsön.

Akár kártyákat, ajándékokat vagy otthoni dekorációkat készít, félreérthetetlenül benne lesz az Ön egyedi sítlusa is. Egyszerűen tervezze meg a címkét az ingyenes Colour Label Editor applikációval, majd küldje el a mintát vezeték nélkül a Design és Craft nyomtatóra.

 

Ismerje meg színes címkenyomtatóinkat

Professzionális barkácsolás

Egyszerű barkácsolás kis online vállalkozások számára

Maximalizálja kreativitását

Ötletek, amelyek inspirálnak

Nő szalagokat és kártyákat rögzít házi készítésű dekorációhoz

Inspirációt keres?

A Creative Center számos ötletet, sablont és tippet kínál a különleges meghívók, kártyák és party dekorációk létrehozásához.

Itt minden alkalomra talál egy dizájn:

 • Esküvők
 • Születésnapi partik 
 • Szezonális események, mint a Halloween és a karácsony
 • Évfordulók

Ismerje meg a Brother Creative Center-t

Fedezd fel a Brother-t otthoni használatra