1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Egyedi megoldások
  4. Vonalkód szkennelés
Barcode-utility-scanning-document

Vonalkódok használata könnyedén

Több dokumentum egyszerre történő szkennelése, mentése, majd átnevezése gyakran időigényes lehet.
A Brother Barcode Utility szoftver lehetővé teszi a dokumentumok gyorsabb beolvasását és feldolgozását vonalkódon keresztül és csökkenti a hibalehetőségeket.
 

A vonalkód felismerési segédprogram elemzi a vonalkódot, és automatikusan feldolgozza a dokumentumot a kiszolgálón. A továbbfejlesztett dokumentumátirányítási technológia segítségével a fájlokat a kívánt helyre mentheti, automatizálhatja a dokumentumok egy részének leválasztását, és minden egyes fájlt elmenthet a kívánt mappába a hálózaton. Mindezt közvetlenül a szkennerről végezheti szoftverfrissítéssel. Ha nem szükséges PC-t használni, a dokumentumkezelési folyamat gyorsabb és pontosabb.

Emelje professzionális szintre a dokumentumok megosztását és archiválását

Barcode-utility-save-time

Spóroljon időt

Egyszerűsítse a munkafolyamatokat, használjon vonalkódokat a szkennelendő dokumentumokhoz.
A Brother Barcode Utility csoportosítja a különálló dokumentumokat és átnevezi azokat a vonalkódon található információk alapján. Ezt követően új fájlként automatikusan menteni a kívánt mappába.

Barcode-utility-secure

Biztonságosabb

A dokumentumok megosztott környezetben történő szkennelése és a fájlok manuális áthelyezése gyakran vezethet az érintett fájlok elvesztéséhez vagy helytelen elhelyezéséhez. A Brother Barcode Utility programja egyszerű és strukturált munkafolyamatot biztosít, az információkat a vonalkódról kapja, és a fájlokat pontosan a meghatározott helyre teszi.

Barcode-reduce-error

Csökkentse a hibákat

Amikor az emberek adatokkal dolgoznak, előfordul, hogy hiba kerül a rendszerbe. A folyamatok automatizálásával és a dokumentumok vonalkódadatainak felhasználásával a digitális másolatok a megfelelő névvel ellátva és a megfelelő helyre menthetők. Biztos lehet benne, hogy dokumentumait könnyen és gyorsan megtalálja.


Barcode Utility Gyakran Ismétlődő Kérdések

A beállítás után a Barcode Utility a háttérben futó szolgáltatásként működik, amely lehetővé teszi a munkafolyamatok egyszerűsítését a vonalkódokat tartalmazó szkennelt dokumentumok használatával. Ez lehetővé teszi, hogy automatikusan:
1. Csoportosítson különálló oldalakat a dokumentumfájlokba a vonalkód vagy az oldalszám alapján.
2. Átnevezzen dokumentumfájlokat a vonalkód alapján az oldalakon belül.
3. Átirányítsa a különálló fájlokat az oldalakon lévő vonalkód alapján az adott rendeltetési helyre.
A vonalkód segédprogram legfeljebb 13 legelterjedtebb 1D és 2D vonalkód-szimbólumot képes felismerni (CODE 39, ITF, CODABAR, CODE 93, CODE 128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1 DATABAR, QR CODE, DATAMATRIX, PDF417)
A dokumentumok a következő formátumokban menthetők: PDF, PDF/A-1b, vagy TIFF

Barcode Utility-hez szükséges az ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N vagy ADS-3600W szkennerek egyéni, megoldásra kész verziójára.
A standard hardver verziók nem támogatják ezt a funkciót.

A célmappák olyan nyomon követett mappák, amelyek meghatározott munkafolyamat módokhoz kapcsolódnak, és meghatározzák az útvonalválasztási funkciókat valamint a munkaprofilként regisztrált fájlbeállításokat. Egyszerű dokumentum szkennelése vagy célmappában elhelyezése lehetővé teszi a kapcsolódó munkakörök futását, és a dokumentumok automatikus mentését a megfelelő helyre.

Ha egy célmappa beállításra került, akkor a három munkafeldolgozási mód közül az egyiket ki kell választani.

1. Használja az összes engedélyezett munkaprofilt - Minden bejegyzett munkaprofil, amely kapcsolatban van a célmappával, elő lesz készítve minden fájlhoz a célmappában.
2. Használjon olyan engedélyezett munkaprofilt, amely fájlnév szerint szűrhető- A célmappában lévő bemeneti fájlhoz tartozó munkaprofilok kerülnek alkalmazásra a bemeneti fájlhoz.
3. Használjon metaadatokkal szűrhető engedélyezett munkaprofilokat- A bemeneti fájlra alkalmazott profilokat az XML-fájlban leírt metaadatok szűrik.

A feladatkörök tartalmazzák a dokumentumok elkülönítését, a kimeneti fájl tulajdonságaira és a kimeneti célra vonatkozó információkat. Ezeknek a funkcióknak a hatékony interakciója szükséges a munkafolyamatok konfigurálásához.

A kimeneti fájl vagy rendeltetési hely megadható a felhasználó által megadott névként, és a makrónév szabályok is alkalmazhatóak. A statikus elérési út és a különböző makró elnevezési szabályok kombinálásával az alkönyvtárak statikus úton hozhatók létre a fájl célállomásához.

Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016

Az ingyenesen letölthető Brother Szoftver Licenckezelő eszköz a legjobb módja annak, hogy aktiválja vásárolt eszközök tulajdonságait és megoldásait. További információt itt talál.

Érdekli a Barcode Utility szoftver és szeretné jobban megismerni? Töltse ki az űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel.

Tekintse meg a Felhasználási feltételeket. Az Ön által megadott információt az Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően kezeljük.