1. Home Brother
  2. A Brother vállalatról
  3. Környezetvédelem és fenntarthatóság
  4. Fenntarthatóság és Vállalati társadalmi felelősségvállalás

Elkötelezettségünk az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljai mellett 

 

Melyek a Fenntartható Fejlődési Célok (SDG-k)

2015-ben az Egyesült Nemzetek Szervezetének mind a 193 tagállama 17 Fenntartható Fejlődési Célt fogadott el, amelyek célja a világ „virágzóbbá, befogadóbbá, fenntarthatóbbá és ellenállóbbá tétele” volt. 'Ezek a célok a szegénységtől a körkörös gazdaságig számos különböző területre összpontosítanak.

A Brother ezen célok közül kilencre összpontosít, amelyek a leginkább relevánsak vállalkozásunk számára, biztosítva, hogy hozzájáruljunk egy fenntarthatóbb társadalomhoz.

Tekintse meg videónkat, hogy megtudja, hogyan éri el a Brother ezeket a fenntartható fejlesztési célokat.

Újra kell hasznosítania egy Brother terméket?

A globe with a recycling icon in the middle and a city landscape round it on a green background

A Brother és a Körkörös gazdaság

A Brother termékek használatával hozzájárulhat bolygónk védelméhez. Ez azért van, mert a Brothernél a körkörös gazdaság kialakításán dolgozunk; ahol karbantartjuk, javítjuk és végül újrahasznosítjuk termékeinket, ahelyett, hogy csak cserélnénk őket. A Körkörös gazdaságon keresztül a Brother tartósabb, hosszú időre tervezett termékeket szeretne létrehozni, amelyek segíthetik Önt a fenntarthatóság felé vezető úton. A festék újrahasznosításától a gépek javításáig keményen dolgozunk, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt ​​hatásunkat. 


Ismerje meg a körforgásos gazdaságot

Global-responsibility

Globális CSR

Csakúgy, mint Európán belül, arra törekszünk, hogy a Brother világszerte fenntartható legyen, beleértve az ellátási láncunkat is. Ennek részeként a Brother elkötelezte magát az ENSZ Globális Megállapodása mellett, és az EcoVadis független értékelést kapott.

Ismerje meg a CSR-t