1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Egyedi megoldások
  4. Kellékek rendelése
Érintőképernyő a Brother többfunkciós nyomtatón három ikonnal

Rendelje meg egyszerűen a nyomtatóhoz a tonereket

A Brother "Order Supplies" szolgáltatás segítségével gyorsan és hatékonyan rendelhet csere-festékkazettát nyomtatójához.

A Brother "Order Supplies" egy Brother szolgáltatás, amely lehetővé teszi a megfelelő tonerek megrendelését, akkor, amikor szüksége van rájuk. Egyszerűen nyomja meg a „Szolgáltatások” ikont a nyomtató kezdőképernyőjén, és válassza az „Order supplies” lehetőséget.

Hogyan segíti az "Order Supplies" az Ön vállalkozását?

Óra ikon

Hatékonyabb

Csak akkor rendeljen kellékeket, amikor valóban kifogy.

Dobozok ikon

Helytakarékos

Nem Önnek kell tárolnia a kellékeket.

Kézfogás ikon

Központi támogatás

Egyszerűsítse informatikai támogatását azzal, hogy mindent egy kézben tart.

Rendelje meg a kelléket 3 egyszerű lépésben

Brother többfunkciós nyomtató érintőképernyő három ikonnal

1. Válassza ki az "Order Supplies" opciót.

Brother többfunkciós nyomtató érintőképernyő számmal a képernyőn

2. Adja meg a mennyiséget.

A Brother többfunkciós nyomtató érintőképernyője Teljesítve üzenettel

3. Az igénylést elküldtük a szolgáltatójának.

Gyakran ismétlődő kérdések

Az Order Supplies idő- és költséghatékony módot biztosít a rendszergazdáknak vagy a szervizpartnereknek ahhoz, hogy eredeti Brother kellékeket biztosítsanak Önnek. A rendelések közvetlenül a hálózatra csatlakoztatott Brother készülék menüjéből történnek. Az ilyen igényeket ezután e-mailben elküldjük rendszergazdájának vagy előnyben részesített szervizpartnerének.

Ha nem biztos a minősítési feltételekben vagy a kompatibilitásban, javasoljuk, hogy a kezdéshez vegye fel a kapcsolatot értékesítő partnerével vagy a Brother irodájával.

Ahol a Brother az Ön meglévő vagy előnyben részesített nyomtatási lehetősége, és a teljes körűen felügyelt nyomtatási szolgáltatási program nem felel meg az Ön pontos követelményeinek. A „Kellékek rendelése” szolgáltatás lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egyszerűsítsék az eredeti Brother kellékek teljesítését, és megfelel az igényeknek, amikor a teljes körűen felügyelt nyomtatási szolgáltatás nem választható.

Az Order Supplies szolgáltatás csak az ezzel a funkcióval aktivált kompatibilis eszközökkel működik. A Brother Services aktiválásához licenckulcs szükséges, amely a következő eszközökhöz érhető el: DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, MFC-L6900DWT, DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L9570CDWT.

Nincs szükség további hardverre. Mivel a kereskedő információi előre be vannak programozva az eszközbe, a rendelési folyamat be van állítva.

Igen. A PIN-kód védelmet beállíthatja a jogosulatlan használat megakadályozására. Az adminisztrátornak vagy szolgáltató partnernek küldött e-mailes kéréseket a rendszer biztonságosan küldi el SSL vagy TLS használatával.

Az "Order supplies” szolgáltatás ikon hozzáadásra kerül a Szolgáltatások menühöz a készülék kezdőképernyőjén. A kellékek mennyisége a készülék vezérlőpultján adható meg.

Az ingyenesen letölthető Brother szoftverlicenc-kezelő eszközünk a legjobb módja bármely megvásárolt szolgáltatás vagy megoldás funkcióinak aktiválásának. Az Order supplies szolgáltatás aktiválásához küldjön egy érvényes licencfájlt a célkészülékre. További információt itt talál.

Tekintse meg Általános szerződési feltételeinket.

Adatait az Adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően dolgozzuk fel.