Kosárban

Eredeti Brother TN-325BK toner – Fekete

Brother TN-325BK nagytöltetű toner. Akár 4,000 oldal ISO szerint.

Úgy tervezték, hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-325BK fekete tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 4,000 oldal ISO/IEC 19798 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

További tonerek

 

 Mivel nagytöltetű tonerekről van szó, így hosszabb ideig tudja használni őket, mint a stanadard töltetűeket. Az eredeti TN-325BK toner segít a mindennapi nyomtatási feladatok megkönnyítésében, hosszú ideig bírja a nyomtatást és nem kell aggódnia garanciavesztéstől sem, valamint gyorsan és könnyedén megteheti a kellék cseréjét.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti Brother TN-325BK tonerrel többet spórolhat. Minden Brother kellékanyag - ideértve a TN-325Bk tonert is - szigorú teszteléseken esett át, hogy tartósan megbízható nyomatokat készítsen.

Kompatibilis

Kompatibilis

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.