Eredeti Brother TN325Y festékkazetta - sárga

Brother TN325Y nagytöltetű sárga festékkazetta. Akár 3500 oldal nyomtatására.

Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 3500 oldal nyomtatására is elegendő

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN325Y

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 3500 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti Brother TN325Y sárga festékkazettákat kifejezetten a Brother nyomtatóinkhoz terveztük úgy, hogy azok ne csak költséghatékonyak legyenek, de mindenkor garantáltan kiváló minőségű fekete-fehér dokumentumokat tudjon velük nyomtatni.

Bemutatás

Other Toners

A TN325Y nagytöltetű festékkazettával többet tud nyomtatni, mint egy standard festékkazettával anékül, hogy a kiváló minőségen csorba esne. Az eredeti TN325Y csere festékkazetta garantálja a problémamentes nyomtatást és a hosszútávú költséghatékonyságot, így nyomtatójára Ön bármikor számíthat.

Igaz, hogy kapható olcsóbb, nem-márkás vagy utánzat festékkazetta is, de az soha nem lesz igazán kompatibilis a Brother nyomtatóval.  Az ilyen festékkazetták befolyásolják a nyomtatás minőségét és a nyomtató teljesítményét, és az ilyen jellegű problémák megoldása igen költséges lehet.

Az eredeti nagytöltetű Brother TN325Y festékkazetta használatával a kiváló minőség és a jelentős megtakarítás még a nagyobb volumenű nyomatásoknál is garantált. A Brother csere festékkazettákat, mint a TN325Y sárga festékkazettát is, szigorú teszteknek vetettük alá, hogy vásárlóinknak mindig a lehető legmegbízhatóbb terméket tudjuk kínálni.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére