Eredeti Brother TN325Y festékkazetta - sárga

Brother TN325Y nagytöltetű sárga festékkazetta. Akár 3500 oldal nyomtatására.

Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 3500 oldal nyomtatására is elegendő

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN325Y

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 3500 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az eredeti Brother TN325Y sárga festékkazettákat kifejezetten a Brother nyomtatóinkhoz terveztük úgy, hogy azok ne csak költséghatékonyak legyenek, de mindenkor garantáltan kiváló minőségű fekete-fehér dokumentumokat tudjon velük nyomtatni.

Bemutatás

Other Toners

A TN325Y nagytöltetű festékkazettával többet tud nyomtatni, mint egy standard festékkazettával anékül, hogy a kiváló minőségen csorba esne. Az eredeti TN325Y csere festékkazetta garantálja a problémamentes nyomtatást és a hosszútávú költséghatékonyságot, így nyomtatójára Ön bármikor számíthat.

Igaz, hogy kapható olcsóbb, nem-márkás vagy utánzat festékkazetta is, de az soha nem lesz igazán kompatibilis a Brother nyomtatóval.  Az ilyen festékkazetták befolyásolják a nyomtatás minőségét és a nyomtató teljesítményét, és az ilyen jellegű problémák megoldása igen költséges lehet.

Az eredeti nagytöltetű Brother TN325Y festékkazetta használatával a kiváló minőség és a jelentős megtakarítás még a nagyobb volumenű nyomatásoknál is garantált. A Brother csere festékkazettákat, mint a TN325Y sárga festékkazettát is, szigorú teszteknek vetettük alá, hogy vásárlóinknak mindig a lehető legmegbízhatóbb terméket tudjuk kínálni.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére