Kosárban

Eredeti Brother TN-325C tonerkazetta – Ciánkék

Brother TN-325C nagytöltetű toner. Akár 3,500 oldal ISO szerint.

Az eredeti Brother TN-325C ciánkék tonerrel megtapasztalhatja a gyors nyomtatás előnyeit, növelheti a hatékonyságot és kimagasló minőségű grafikonokat nyomtathat. Különös gonddal megtervezett TN-325C akár 3.500 oldal nyomtatására is elegendő tonerport tartalmaz.

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 3,500 oldal ISO/IEC 19798 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékanyag
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

További tonerek

   

Úgy tervezték, hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-325C ciánkék tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti Brother TN-325C tonerrel többet spórolhat. Minden Brother kellékanyag - ideértve a TN-325C tonert is - szigorú teszteléseken esett át, hogy tartósan megbízható nyomatokat készítsen.
 Mivel nagytöltetű tonerekről van szó, így hosszabb ideig tudja használni őket, mint a stanadard töltetűeket. Az eredeti TN-325BK toner segít a mindennapi nyomtatási feladatok megkönnyítésében, hosszú ideig bírja a nyomtatást és nem kell aggódnia garanciavesztéstől sem, valamint gyorsan és könnyedén megteheti a kellék cseréjét.

Kompatibilis

Kompatibilis

Recycling

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.