Eredeti Brother BU300CL szíjegység 

Brother BU300CL szíjegység. 50000 oldalas kapacitás. 

50000 oldalas kapacitás

Kiváló minőségű eredeti Brother termék

Használatával lézernyomtatója mindig tökéletes teljesítményt fog nyújtani

Termékleírás

BU300CL_main

Kimelet tulajdonságok

  • 50000 oldalas kapacitás
  • Kiváló minőségű eredeti Brother termék
  • Használatával lézernyomtatója mindig tökéletes teljesítményt fog nyújtani

Bemutatás

Az eredeti Brother BU300CL szíjegység kompatibilis számos lézernyomtatónkkal. A BU300CL szíjegység megkönnyíti nyomtatója karbantartását, használatával pedig Ön mindenkor professzionális minőségben, gyorsan és hatékonyan fog nyomtatni.

Bemutatás

Az eredeti BU300CL szíjegység minden iroda elengedhetetlen kelléke. Használatával biztos lehet abban, hogy nyomtatója hosszabb ideig fog kiváló minőségű dokumentumokat nyomtatni.

A BU300CL garantálja, hogy lézernyomtatója megfelelően hasznosítja a festéket, így a szövegek és képek mindig kristálytiszta minőségben kerülnek kinyomtatásra.  Telepítése gyors és egyszerű. Fontos szerepet játszik abban, hogy a nyomtatója mindig azt a professzionális minőséget nyújtsa, amit Ön joggal elvár egy Brother terméktől.

50000 oldalas kapacitásával ez a csere szíjegység nem csak hosszú élettartamú és megbízható, hanem nyomtatójának mindennapos karbantartását is megkönnyíti.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére