TD-2130NHC előnyei

Fejlett betegbiztonság

Betegek adatainak és személyének teljes biztonsága, hatékony és célirányos munkavégzés a professzionális egészségügyi címkenyomtató használatával: a TD-2130NHC készülék elővágott, méretezett, pontos karszalagok és képes címkék nyomtatására is képes. 

Gyors és könnyű használat

Alap USB és hálózatos csatlakozás, opcionális wireless és Bluetooth kapcsolódási lehetőségek teszik a TD-2130NHC készüléket tökéletesen használhatóvá bármely kapcsolódási igényű környezetbe. A Brother TrustSense intelligens technológia egy egyszerűen kezelhető, automatikus hordozóanyag felismerést és nyomtatási kép igazítást tesz lehetővé, így a karszalagok és címkék nyomtatása külön beállítást nem igényel.

Karszalagok és címkék nyomtatása

Igények egyesítése: karszalag és címke nyomtatás egyazon készüléken. 

PC nélkül

Az opcionális LCD kijelzős érintőképernyőn több nyomtatási feladatot is automatizálhatsz. A TD-2130NHC készüléket úgy tervezték, hogy a karszalagok nyomtatását a lehető legegyszerűbben, hatékonyan és könnyen el lehessen végezni.

A kiemelkedően magas színvonalú teljesítményért és megbízhatóságért a TD-2130NHC készüléken használt TrustSense technológia felel, amely a PDC Healthcare terméke - egy megbízható, piacvezető egészségügyi gyártó, aki több, mint 55 éve vezeti betegazonosító üzletágát.