1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Nyomtatási menedzsment megoldások

Tudjuk a választ felmerülő kérdéseidre...

Ideális, ha a felhasználási hozzáférés biztonsági PIN kódhoz vagy azonosító kártyaolvasó használatához kötött. A biztonsági nyomtatás funkció használatával a felhasználók azonosítása lehetséges, illetve NFC kártyaolvasó funkció is hozzáadható, összeköthető a biztonsági belépőkártyával például.  
Igen. Több módja is van. A Secure Function Lock funkció segítségével be lehet állítani, hogy ki tud nyomtatni, faxolni, szkennelni és másolni, és ki nem tud PIN kód vagy NFC kártya nélkül.
Ha nem hálózatos készülékekről van szó, nem használhatod a BRAdmin Professional-t, így a BRPrint Auditor adhatja a legkézenfekvőbb megoldást. Monitorozza a nyomtató készüléket is, de a szoftver segítségével olyan információkat is megkaphatsz, amelyek bármely USB vagy párhuzamos kábellel kapcsolt online PC-n keresztül érkeznek. Mindössze a BRPrint Auditor installálására van szükség a felhasználó PC-jén, és máris szolgáltatja a nyomtató használati információit a BRAdmin Professzional szoftverén keresztül úgy, mintha hálózatos nyomtató lenne. 
A Brother általános driver lehetővé teszi, hogy egyetlen installációs folyamattal az összes készüléket kezeld. Alternatívaként a Microsoft® Installer (MSI) használata is megfelelő, hogy automatizálja a teljes installálási folyamatot egy fájl létrehozásával, amely az összes Brother szoftvert átviszi a felhasználó saját készülékére. 
Ha több különböző nyomtatón is szoktál nyomtatni, nem mindig lehetséges manuálisan ellenőrizni őket. Az e-mail jelzés funkció azonban teljes riportot küld számodra egy kiválasztott e-mail címre a releváns nyomtatókról, amelyből értesülhetsz az összes adatról  - a nyomatok mennyiségétől az aktuális toner töltöttségig - és egyértelműen láthatod a státuszokat, bárhol is vagy épp a világban. 
Igen, a Brother Solutions Interface segítségével.A  BSI egy nyílt interfész platform, amelyet arra terveztek, hogy a harmadik fél is létrehozhassa saját üzleti profilját a Brother készülékeken. Amennyiben ezt megteszed, kontrollálni tudod, milyen opciók jelenjenek meg neked és hogyan használod ezeket.
People in the office with Brother printer

Brother at your side

Széles szolgáltatási portfólióval várunk, és úgy hisszük, sikerül minden felmerülő üzleti igényre a lehető legjobb megoldási javaslattal előállnunk. Miért ajánljuk magunkat? 
 
  • Egyszerű integráció
  • Monitorozás és kontroll
  • Megbízható, világszínvonalú márka