Kosárban
  1. Home
  2. Brother Solutions
  3. Nyomtatási menedzsment megoldások

Tudjuk a választ felmerülő kérdéseidre...

Ideális, ha a felhasználási hozzáférés biztonsági PIN kódhoz vagy azonosító kártyaolvasó használatához kötött. A PrintSmart Secure Pro szoftver integrálásával illetve a biztonsági nyomtatás funkció használatával a felhasználók azonosítása lehetséges, illetve NFC kártyaolvasó funkció is hozzáadható, összeköthető a biztonsági belépőkártyával például.  
Igen. Több módja is van. A Secure Function Lock funkció segítségével be lehet állítani, hogy ki tud nyomtatni, faxolni, szkennelni és másolni, és ki nem tud PIN kód vagy NFC kártya nélkül. Ezen kívül a PrintSmart Secure Pro szoftver segítségével is egyéni beállításhoz lehet kötni a nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási jogokat.
Ha nem hálózatos készülékekről van szó, nem használhatod a BRAdmin Professional-t, így a BRPrint Auditor adhatja a legkézenfekvőbb megoldást. Monitorozza a nyomtató készüléket is, de a szoftver segítségével olyan információkat is megkaphatsz, amelyek bármely USB vagy párhuzamos kábellel kapcsolt online PC-n keresztül érkeznek. Mindössze a BRPrint Auditor installálására van szükség a felhasználó PC-jén, és máris szolgáltatja a nyomtató használati információit a BRAdmin Professzional szoftverén keresztül úgy, mintha hálózatos nyomtató lenne. 
A Brother általános driver lehetővé teszi, hogy egyetlen installációs folyamattal az összes készüléket kezeld. Alternatívaként a Microsoft® Installer (MSI) használata is megfelelő, hogy automatizálja a teljes installálási folyamatot egy fájl létrehozásával, amely az összes Brother szoftvert átviszi a felhasználó saját készülékére. 
Ha több különböző nyomtatón is szoktál nyomtatni, nem mindig lehetséges manuálisan ellenőrizni őket. Az e-mail jelzés funkció azonban teljes riportot küld számodra egy kiválasztott e-mail címre a releváns nyomtatókról, amelyből értesülhetsz az összes adatról  - a nyomatok mennyiségétől az aktuális toner töltöttségig - és egyértelműen láthatod a státuszokat, bárhol is vagy épp a világban. 
Igen, a Brother Solutions Interface segítségével.A  BSI egy nyílt interfész platform, amelyet arra terveztek, hogy a harmadik fél is létrehozhassa saját üzleti profilját a Brother készülékeken. Amennyiben ezt megteszed, kontrollálni tudod, milyen opciók jelenjenek meg neked és hogyan használod ezeket.
hölgy-laptop-partner-irodai-háttér-kisvállalkozás

Brother at your side

Széles szolgáltatási portfólióval várunk, és úgy hisszük, sikerül minden felmerülő üzleti igényre a lehető legjobb megoldási javaslattal előállnunk. Miért ajánljuk magunkat? 
 
  • Egyszerű integráció
  • Monitorozás és kontroll
  • Megbízható, világszínvonalú márka