brother-miért-válaszd-at-your-side

Brother at your side

Költségek csökkentése, előrehaladott technológia a betegellátásban, teljes biztonság - ezt garantálja a Brother egészségügyi szektor számára kínált, szakemberek által kifejlesztett nyomtató és szkenner választéka. 

day lewis pharmacy case study

Esettanulmány

A Day Lewis Pharmacy gyógyszercég számára szállított és telepített a Brother mintegy 120 modern technológiával ellátott készüléket rekord idő alatt, tréningek és termékoktatás, támogatás tette lehetővé, hogy EPS2 sztenderdeknek megfeleljünk.

Segítünk megtalálni a megoldást...

Igen, a PrintSmart Secure Pro Mail2Print funkciójával. A Brother biztonsági technológiáját alkalmazva a dokumentumokat direktben el lehet küldeni csatolmányként a nyomtatóra, amelyre egy PIN-kódot tartalmazó e-mail a válasz. A nyomtató csak akkor kezdi meg a nyomtatási munkát, amikor a PIN kód beütésre kerül.  

 

Igen. A Secure Function Lock funkció segítségével be lehet állítani, hogy ki tud nyomtatni, faxolni, szkennelni és másolni, és ki nem tud PIN kód vagy NFC kártya nélkül. 

Amennyiben egy nyomtatási munka ráküldésre kerül a nyomtatóra és nyomtatásra várakozik, természetesen bekerül a gép memóriájába, ami által némi kockázat adódhat. Az  Időzített Törlés funkcióval azonban utasíthatjuk a nyomtatót arra, hogy törölje a jelölt bizalmas dokumentumot egy bizonyos idő eltelte után - beállított órák vagy napok múlva.