1. Home
  2. Támogatás
  3. Garancia
5YW-logotype-BHU

5 ÉV GARANCIA

A promóció ideje alatt bizonyos készülékekre 5 év garanciát adunk, regisztrációt követően.

Részletek (PDF, 728 KB)

Termék regisztrációja

A kényelmed mindenek előtt!

A Brother Central and Eastern Europe GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviselete a nagoyai központú Brother Csoport tagja. A több, mint 100 éves múlttal rendelkező cégcsoport több, mint 50 éve Európában is a vásárlók érdekeit és elégedettségét szem előtt tartva működik. 

Örömünkre szolgál, hogy a Brother termék mellett döntöttél és mindent megteszünk annak érdekében, hogy könnyedén, kényelmesen és fennakadások nélkül használhasd készülékedet. A Brother eszközök tervezésekor elsődleges szempont a megbízhatóság és a funkcionalitás, ezért gyárainkban szigorú teszteléseket végzünk. Ugyanakkor a körültekintő és megelőző lépéseink mellett is előfordulhat, hogy valamilyen hiba lép fel a használat során.
A kényelmed és elégedettséged érdekében az érvényben lévő 2 éves garancia mellé plusz 1 év garanciát kínálunk. Kérjük, olvasd el a garancia feltételeit és az erre vonatkozó részleteket. 

A Brother mottója a kezdetektől így hangzik: "at your side" - "az Ön szolgálatában". Ezért mindent elkövetünk, hogy ügyfeleink a legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesüljenek.
A kibővített garancia lehetőséget minden készülékünkre felkínáljuk. Önnek nincs más dolga, mint regisztrálni a Brother Magyarország disztribútorai által forgalomba hozott készüléket weboldalunkon, a vásárlástól számított 60 napon belül. A termék típusától függően a garancia típusa is eltérő lehet.:

HELYSZÍNI GARANCIA *
(*10 kg fölötti készülék elszállítása, javítása és visszaszállítása az ügyfél lakóhelyére)

vagy

GARANCIA SZERVIZBEN **

(** javítás szervizben)


Ahhoz, hogy a kibővített garancia érvényesüljön, a készüléket a vásárlástól számított 60 napon belül regisztrálni kell a Brother oldalán.

 

A készülékek listája és a javítás módja >>
Feltételek és Szabályzat a garanciához >>

 

Brother eredeti kellékanyagok


Megfelelő használat esetén a Brother termékek kimagasló szolgáltatást nyújtanak Önnek. A problémamentesség érdekében határozottan javasoljuk Önnek, hogy készülékéhez  válassza az eredeti Brother kellékanyagokat. A Brother kellékanyagokat úgy tervezték és fejlesztették, hogy tökéletes harmóniában működjenek készülékeivel, biztosítva a nyomtatás kiváló minőségét.