Eredeti Brother nagytöltetű TN-326BK tonerkazetta – Fekete

Brother TN-326BK fekete tonerkazetta. Akár 4,000 oldal nyomtatásához.

• Akár 4,000 oldal nyomtatása ISO/IEC 19798 szerint

Kimagasló minőségű Brother tintapatron

Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Termékleírás

TN326BK_main

Key Features

  • • Akár 4,000 oldal nyomtatása ISO/IEC 19798 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Bemutatás

Tökéletes tervezés a Brother színes lézer készülékekhez annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket érje el dokumentumainak minőségét illetően. Az eredeti TN-326BK fekete toner professzionális eredményeket produkál. Mindegy, hogy prezentációt nyomtat vagy egyéb munkaanyagokat, mindig kristálytiszta minőséget alkot. Mivel nagytöltetű toner, ezért hosszabb ideig tudja használni, mint egy standard tonert.

Bemutatás

További tonerek

Amikor eljön az ideje a kellékanyag cseréjének, ne gondolkozzon, hogy megéri-e az eredeti Brother TN-326BKtonert megvásárolnia, mert biztos lehet benne, hogy készüléke a lehető legkiválóbb minőségű, kristálytiszta dokumentumokat fogja nyomtatni. Mivel ez egy nagytöltetű kellékanyag, így tovább tudja használni, mint egy standard töltetű tonert, s mindeközben kimagasló minőségű nyomatokat készíthet vele.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti TN-326BK fekete tonerrel készüléke azt a minőséget nyújta Önnek, amire szüksége van és mindezt kitűnő ár-érték arányért magkaphatja.

 Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére