Eredeti Brother TN326M festékkazetta - magenta

Brother TN326M magenta festékkazetta. Akár 3500 oldal nyomtatására.

Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 3500 oldal nyomtatására is elegendő

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN326M_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 3500 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

A TN326M nagytöltetű magenta festékkazettát kifejezetten a Brother nyomtatókhoz terveztük.  A TN326M könnyen és gyorsan elkeveredik a többi festékkel, így Ön mindenkor gyorsan és tökéletes minőségben nyomtathat vele.

Bemutatás

További tonerek

A TN326M festékkazetta használatával az Ön Brother nyomtatója a legmagasabb elvárásainak is eleget fog tenni. A TN326M nagytöltetű festékkazettával többet tud nyomtatni, mint egy standard festékkazettával anékül, hogy a kiváló minőségen csorba esne.

Meglehet, hogy az interneten kapható olcsóbb csere kazetta is, de kizárólag a TN326M tudja garantálni Önnek azt, hogy a nyomtatója a megszokott gyors és hatékony teljesítményt nyújtja.

Ne feledje, hogy a nyomtatója kimagasló teljesítményét és az érvényben lévő garanciát csak úgy őrizheti meg, ha mindig Brother festékkazettát használ.

Tehát ne késlekedjen, rendelje meg a TN326M magenta festékkazettát még ma, amely hosszú távon biztosan költséghatékonyabb megoldást nyújt az Ön számára.

 

 

 

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére