Kosárban

Eredeti Brother TN326M festékkazetta - magenta

Brother TN326M magenta festékkazetta. Akár 3500 oldal nyomtatására.

A TN326M nagytöltetű magenta festékkazettát kifejezetten a Brother nyomtatókhoz terveztük.  A TN326M könnyen és gyorsan elkeveredik a többi festékkel, így Ön mindenkor gyorsan és tökéletes minőségben nyomtathat vele.

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 19798-as szabványnak megfelelően akár 3500 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

További tonerek

A TN326M festékkazetta használatával az Ön Brother nyomtatója a legmagasabb elvárásainak is eleget fog tenni. A TN326M nagytöltetű festékkazettával többet tud nyomtatni, mint egy standard festékkazettával anékül, hogy a kiváló minőségen csorba esne.

Meglehet, hogy az interneten kapható olcsóbb csere kazetta is, de kizárólag a TN326M tudja garantálni Önnek azt, hogy a nyomtatója a megszokott gyors és hatékony teljesítményt nyújtja.

Ne feledje, hogy a nyomtatója kimagasló teljesítményét és az érvényben lévő garanciát csak úgy őrizheti meg, ha mindig Brother festékkazettát használ.

Tehát ne késlekedjen, rendelje meg a TN326M magenta festékkazettát még ma, amely hosszú távon biztosan költséghatékonyabb megoldást nyújt az Ön számára.

 

 

 

Kompatibilils

Kompatibilis

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.