Eredeti Brother LC1100BKBP2 tintapatron, két darab egy csomagban - Fekete

Eredeti Brother LC1100BKBP2 fekete tintapatron, két darab egy csomagban. Akár 400 oldalra elegendő töltet.

Körülbelül 1,200 oldalra elegendő töltet

Kimagasló minőségű Brother kellék

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC1100BKBP2_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Körülbelül 1,200 oldalra elegendő töltet
  • Kimagasló minőségű Brother kellék
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Időszerű a fekete tintapatron cseréje? Akkor válassza az eredeti Brother LC1100BKBP2 , két darab fekete tintát tartalmazó csomagot. Ez azt jelenti, hogy kicserélheti a kiürült feketét és marad egy tartaléka is a legközelebbi alkalomra.

Bemutatás

További színek:

Az LC tintapatronokat szakértőink úgy tervezték, hogy azok mindig tökéletesen működjenek az Ön Brother nyomtatójában és minden egyes nyomtatáskor a lehető legkiválóbb minőségű dokumentumokat nyomtassák az Ön számára. Az LC1100BKBP2 dupla csomag 2 darab fekete tintát tartalmaz, így költségeit is csökkentheti és a fekete patron kicserélését követően lesz egy tartalék patronjai is arra az esetre, ha hirtelen kifogyna a fekete festék. 

Meglehet, hogy az olcsóbb, nem-márkás patronokkal rövid távon pénzt takarít meg, de azok soha nem annyira kompatibilisek az Ön nyomtatójával.  Az ilyen - gyakran igen gyenge minőségű - termékek használata nyomtatási problémákhoz vezethet és a nyomtatójában is kárt tehet - ne kockáztasson!

Ha az eredeti LC1100BKBP2 tintapatront választja, akkor biztos lehet abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a nyomtatójából, továbbá megőrzi garanciája érvényességét is, így valóban nem kell aggódnia a nyomtatója miatt.

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére