Eredeti Brother LC1100C tintapatron - ciánkék

Brother LC1100C ciánkék tintapatron - 1 patron / csomag. Akár 325 oldal nyomtatására.

Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően akár 325 oldal nyomtatására is elegendő

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

LC1100C_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO/IEC 24711-es szabványnak megfelelően akár 325 oldal nyomtatására is elegendő
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Az LC1100C ciánkék tintapatron úgy lett tervezve, hogy azzal nyomtatója mindig optimális teljesítményt nyújtson, így biztos lehet abban, hogy minden alkalommal kiváló minőségű színes dokumentumokat fog nyomtani. A tintapatron számos nyomtatónkkal kompatibilis, telepítése rendkívül egyszerű és biztos lehet abban, hogy a patronnal minden alkalommal időtálló dokumentumokat fog nyomtatni.

Bemutatás

További színek:

Az LC1100C ciánkék tintapatron használatával a kiváló minőség mindenkor garantált. Az LC1100C tintapatront szakértőink úgy tervezték, hogy azzal az Ön Brother nyomtatója mindig tökéletesen működjön és kifogástalan minőségben nyomtasson. A LC1100C kiváló minőségű teljesítményének titka a speciális nyomtatófejek tervezésében rejlik, amelyek segítségével Ön mindenkor éles, letisztult képeket fog nyomtatni.

Meglehet, hogy az olcsóbb, nem-márkás tintapatronokkal rövid távon pénzt takarít meg, de az ilyen, gyakran igen gyenge minőségű, termékek használata számos nyomtatási problémához vezethet és akár a nyomtatójában is kárt tehet - ne kockáztasson!

Ha az eredeti LC1100C tintapatront választja, akkor biztos lehet abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a nyomtatójából, továbbá megőrzi garanciája érvényességét is, így valóban nem kell aggódnia a nyomtatója miatt.

Ne várja meg, hogy kifogyjon a festék a nyomtatójából, még ma rendelje meg a LC1100C tintapatront!

Creative Center

Látogasson el a Brother Creative Center, ahol több mint 2000 olyan sablont talál, amelyet személyre szabhat és elkészítheti saját, egyedi megjelenésű dokumentumainak és kreatív projektjeit.

A Business Center számos olyan marketinganyagot kínál, amelyek segítségével figyelemfelkeltő anyagokat készíthet munkahelyén, beleértve a névjegykártyákat, számlákat, szórólapokat és plakátokat, amelyek mindegyike személyre szabható.

Függetlenül attól, hogy önálló vállalkozóként vagy kisvállalkozásként működik, Cretive Center oldalon található, intelligens sablonok segítségére lesznek, ha látványos dokumentumokat szeretne készíteni.

A Home Center-ben sok-sok ötletet talál, amelyeket papírral tud megvalósítani, legyen szó akár oktatási segédeszközökről és játékokról -amelyeket a gyerekek is kipróbálhatnak - vagy vidám dekorációkról, amelyekkel különleges alkalomra emlékezhetünk, netán papír kézműves formatervezésről. Ezek a sablonok teljesen kizárólagosak a Brothernél.

Rengeteg újdonságot felfedezhet - és mindez teljesen ngyen a rendelkezésére áll.

Vissza a tetejére