1. Home Brother
  2. Címke- és blokknyomtatók
  3. P-touch CUBE

Rendszerezze életét és kifejezze saját stílusát egyedi címkékkel és szalagokkal

_1-CUBE-előnyei-okostelefon

Használja okostelefonnal

A Brother P-touch Design&Print applikációval stílusos címkéket tervezhet és nyomtathat a P-touch CUBE készülékre Bluetooth-on keresztül.
.

_1-CUBE-előnyei- új megjelenés

A címkézés új módja

Tegye különlegessé a környezetét. Nyomtasson személyes üzenetet selyemszalagra vagy csillogó,  prémium szalagra, vagy jelölje meg tárolódobozait és dokumentumait címkével.

_1-CUBE-előnyei-Bluetooth

Egyszerű Bluetooth beállítás

Az alkalmazásban megjelenő lépéseket követve, az okostelefonja és a P-touch CUBE könnyedén csatlakozik egymáshoz Bluetooth-on keresztül.

_1-CUBE-előnyei

Tervezzen egyedi címkéket

Az okostelefonunk már velünk van mindenhol. Bármikor megtervezheti a egyedi címkéit, és hazaérve nincs más teendője, mint kinyomtatni a címkéket.

Kompakt. Elegáns. Könnyű.

A P-touch CUBE egy modern, stílusos címke-és szalagnyomtató otthoni használatra. Az egész család kedvelni fogja, mivel mindenki megtalálja a számára legfontosabb címkézendő területet, legyen szó akár otthoni eszközökről, vagy kézműves projektekről!

Mobilni telefon z aplikacijo P-touch Design&Print

Próbálja ki a P-touch Design&Print app-ot (ingyenes)!

Számos betűtípus, képkeret és hangulatjel segítségével szórakoztató módon készíthet virtuális címkéket és szalagokat az alkalmazásban, még akkor is, ha még nem rendelkezik P-touch CUBE-val!

P-touch Design&Print app-ot