1. Home Brother
  2. Címke- és blokknyomtatók
  3. Brother címkenyomtatók a létesítmények kezeléséhez
  4. Speciális szalagok létesítménykezeléshez

Válassza a megfelelő szalagot!

Ahhoz, hogy az Ön által elhelyezett felirat jól látható legyen és sokáig a felületen maradjon, a megfelelő Brother TZe szalagot kell választania.

A kábelek és vezetékek jelölésére szolgáló flexibilis ID szalagoktól kezdve a biztonsági jelzések fluoreszkáló szalagjain át ez a videó egy gyors bemutatót tart Önnek a tartós, hosszú élettartamú szalagjainkról. 

Szalag vásárlása

Man applying a label to a consumer unit

Standard szalagok

Alkalmasak a lapos, sima felületek címkézésére. A Brother laminált TZe standard szalagjai többféle méretben és színben is kaphatóak.

Consumer unit labelled with Brother black on yellow tape

Erős tapadású szalagok

Azokra az esetekre, amikor a standard szalagjainknál nagyobb tapadásra van szükség. Kifejezetten egyenetlen, texturált felületekre lett tervezve, így ez a címke biztosan mindig a helyén marad. Előfordulhat, hogy a ragasztott felszín felülete károsodik az eltávolítás után a rendkívüli tapadó-hatás miatt.

Brother fluorescent tape warning sign showing 400 volts AC

Fluoreszkáló szalagok

Világos sárga és narancssárga színben kapható szalag, amelyekkel a jól látható, fontos biztonsági információkat jeleníthet meg vagy kiemelheti az utasításokat.

Light switches identified with a Brother black on silver tape

Fémes hatású szalagok

Prémium minőséget sugárzó szalag, amely ideális gépek megjelölésére vagy arra, hogy vállalkozása adatait elosztószekrényeken vagy egyéb Ön által elvégzett telepítéseken meghagyja.

Brother security tape half peeled-off demonstrating the tamper evident properties of the tape

Biztonsági szalagok

Bármely manipulációt világosan mutató szalag, amely levételkor egy sakktáblaszerű mintát hagy maga után és a szalagot is megrongálja. Ez megakadályozza a címke újbóli alkalmazását.

Flexibilis szalag - FM

Flexibilis szalagok

Speciális ragasztóval került  kifejlesztésre, amelyet kifejezetten a kis átmérőjű kábelek és egyéb henger alakú tárgyak címkézésére és megjelölésére terveztünk. A címke kétféle módon ragasztható fel:

  • Körbetekerve: helyezze a címkét a kábelre majd göngyölje be vele a kábelt többször
  • Zászlósan: helyezze a kábelt a címke közepére(segít a középjelölés), majd hozzon létre egy zászlót úgy, hogy összeragasztja a címke két felét.


 

Ismerje meg, milyen előnyei vannak a címkézésnek a létesítménykezelési folyamatokban