1. Home Brother
 2. Címke- és blokknyomtatók
 3. Brother címkenyomtatók a létesítmények kezeléséhez

A 6 legfontosabb érv a címkézés mellett

Hibaelkerülés - helyes eszközhasználat

Egyértelmű utasítások a légkondicionáló-berendezés, a projektor, audio/video berendezések, egyéb eszközök és kezelőfelületek helyes használatára vonatkozóan Brother P-touch címkézőkészülékekkel nyomtatva.

Belső szabályzatok kihelyezése
 Egyedi címkék készítése, instrukciók a vállalkozás belső szabályainak megfelelése érdekében.
Egészségügyi és biztonsági előírások

A veszélyes és kockázatos területeken szükségesek a figyelmeztető és biztonsági jelzések, például a személyzet és látogatók tájékoztatása a forró víz, a csúszás veszélyeiről, a technikai berendezések helyes használatáról és más kockázatokról. A Brother P-touch laminált címkékkel ellátott, könnyen olvasható egyedi táblák létrehozása biztosítja a kockázatok minimálisra csökkentését, valamint felhívja a figyelmet az egészségügyi és biztonsági kérdésekre.

Berendezések tesztelése, akkreditálása vagy dokumentálása

Az előre elkészített, vagy a helyszínen nyomtatott címkékkel ellátott berendezések javításakor és ellenőrzésekor minimálisra csökkenthető a hibalehetőség, hogy nem a szükséges eszközt teszteli. A PAT tesztelés (hordozható készülék tesztelése) egyszerűsíthető a Brother P-touch címke nyomtatón készült PAT tesztcímkék nyomtatásával és alkalmazásával.

Biztosítási szabályozás

Számos biztosítási politika tartalmaz szigorú szabályokat annak érdekében, hogy egyértelmű utasításokat adjon a sérülés vagy a vagyon károsodásának esélyét csökkentő kockázati területeken. Testreszabott címkék létrehozása a helyszínen Brother P-touch címkenyomtató használatával.

Vészjelzések, menekülési útvonalak

Győződjön meg róla, hogy az épületeket hatékonyan evakuálják és a helyes szabályzatot követik az evakuálási útvonalak a kijáratok és a felszerelések egyértelmű jelzéseivel. Frissítse az evakuálási utasításokat tartós, könnyen olvasható címkével a találkozási pontok, hívható telefonszámok és egyéb hasznos információk jelölésével.

Tekintse meg címkenyomtató kínálatunkat és ismerje meg tartós és ellenálló címkéinket

Miért fontos a feliratozás?

alkalmazások-iroda-mappák

Irodai környezet

A kulcsfontosságú információk gyors elhelyezése a hatékonyság szempontjából. Az irodában egyértelműen címkézett eszközök biztosítják, hogy gyorsan megtalálja a fontos információkat és elemeket.

 • Mappák és irattárolók
 • IT eszközök
 • Irodaszerek
 • Tároló dobozok

alkalmazások-egészségügy-biztonság

Egészség, biztonság és környezetvédelem

Személyre szabott címkék létrehozása igény szerint a biztonsági berendezések telepítésének, felhasználásának, tesztelésének és naplózásának biztosítása érdekében. A veszélyekre világos, színes címkékkel felhívhatja a figyelmet. A Brother címkék tipikus alkalmazásai a következők:
• Tájékoztató táblák
• Csatornázás és vezetékek
• HVAC rendszerek
• Generátorok és motorok

applikáció-biztonság-rádió

Biztonság

Az alkalmazottak és a létesítmény biztonsága kulcfontosságú a vállalkozás sikere érdekében. A Brother tartós címkéi ideálisak erre:

 • CCTV zártláncú rendszerek és monitorozás
 • Vagyonkezelés
 • Kábelezés
 • Hozzáférési jelek

 

tűzoltópalack.feliratozása_szalaggal

Tűzvédelmi jelölések

A Brother P-touch címkék kiválóan alkalmasak arra, hogy elkészítse a szigorú tűzvédelmi előírásoknak megfelelő jelöléseket:

 • Tűzjelző készülék feliratozása
 • Sprinkler rendszerek, tűzoltó berendezések
 • Biztonsági jelek
 • Riasztórendszerek

Brother címkenyomtatók és speciális szalagok

Közös munkára tervezve

A Brother PT-P900W modell a legszélesebb nyomtatási szélességgel, több száz szimbólummal, vonalkódos nyomtatással és Microsoft Office-ból  történő címkenyomtatási lehetőséggel ideális megoldás a testreszabott táblák, utasítások, biztonsági információk és eszközmatricák készítéséhez. Számos Brother szalagkazetta közül választhat szín és anyag tekintetében, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb típust a nyomtatandó címke felhasználási területét figyelembe véve. 

Szalagok és készülékek