1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Professzionális szolgáltatások

Brother at your side

Széles szolgáltatási portfólióval várunk, és úgy hisszük, sikerül minden felmerülő üzleti igényre a lehető legjobb megoldási javaslattal előállnunk. Miért ajánljuk magunkat?  

  • Egyszerű feladatkezelés és végrehajtás
  • Monitorozás és kontroll
  • Megbízható, világszerte ismert márkanév

Segítünk megtalálni a megoldást...

Igen, a PrintSmart Secure Pro Mail2Print funkciójával. A Brother biztonsági technológiáját alkalmazva a dokumentumokat direktben el lehet küldeni csatolmányként a nyomtatóra, amelyre egy PIN-kódot tartalmazó e-mail a válasz. A nyomtató csak akkor kezdi meg a nyomtatási munkát, amikor a PIN kód beütésre kerül. 
 Igen. A PrintSmart Secure Pro szoftver segítségével be lehet állítani, hogy ki tud nyomtatni, faxolni, szkennelni és másolni, és ki nem tud PIN kód vagy NFC kártya nélkül.
Email bontása funkció automatikusan megoldja a problémát a dokumentumok szétszedésével és kezelhető részekre bontásával, így akár több e-mail címre is elküldhetőek.
Ha egy munka már nyomtatásra került, nem mindig lehet utólag megmondani, ki nyomtatta azt. A Brother ID Print funkció egyfajta bélyegzőt készít a nyomtatványra a fő adatokkal  – például felhasználónév, dátum, idő vagy esetleg valamilyen egyedi üzenet – ez pedig a lap alján vagy tetején fog megjelenni.