1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Élelmiszerek és Vendéglátás
  4. Ételek feliratozásához használható címkéző megoldások
  5. Cmkézési megoldások készletforgáshoz
A female member of staff is printing a food label from a Brother labelling machine to add to a wheel of cheese in the back office of a food deli or cafe.

A készletforgalom folyamatos kontrollja

Rugalmas raktárcímke-nyomtatási megoldásaink produktívabbak és biztonságosabb alternatívát jelentenek a hagyományos, kézzel írt címkékkel szemben.

Javítsa a készlet forgatásának hatékonyságát azáltal, hogy pontosan felcímkézi készleteit, ezzel is csökkentve az élelmiszer-pazarlást.

  • Zökkenőmentes integráció a meglévő készletkezelő rendszerhez
  • Spóroljon időt gyors és megbízható címkenyomtatóinkkal
  • Tiszta, jó minőségű dátum- és időcímkék nyomtatása

Több információt szeretne megtudni?

Bezárt fedelű Brother címkenyomtató, amely egy élelmiszerbolt vagy egy kávézó hátsó irodájában nyomtat egy élelmiszerblokk címkét.

A készletforgáshoz használható címkézési megoldások csökkentik a hulladékot és időt takarítanak meg

A jól szervezett  készletforgás javítja a hatékonyságot, időt takarít meg és lehetővé teszi a jó élelmiszer-higiéniai minősítéshez szükséges előírások betartását. Különböző címkéket nyomtathat különböző napokra és ételtípusokra.

Készletforgási címkézési megoldásaink segítenek csökkenteni a személyzet feladatait azáltal, hogy nem kell kézzel megírni a szükséges adatokat és csökkentik az esetleges hibákat. Élelmiszerinformációs adatbázisát közvetlenül betöltheti a könnyen használható, megbízható és rugalmas nyomtatóba.

Az élelmiszertermékeket egyértelműen fekete-fehér címkékkel látják el, amelyek jelzik, hogy milyen allergének vannak ebben a menükezelő élelmiszer-címkézési megoldásban kávézóknak, éttermeknek, konyháknak és kiskereskedelmi üzleteknek

Menükezelési címkézési megoldások

Az étlapkezelő rendszerbe integrálva az élelmiszerek címkézésével kapcsolatos megoldásaink lehetővé teszik az összetevők, az allergének és a tápértékekre vonatkozó információk címkéinek elkészítését.

További információk

Előrecsomagolt élelmiszerek címkézési megoldásai

Könnyen létrehozhat jól olvasható, nagy felbontású összetevő- és allergéncímkéket árakkal, vonalkódokkal és az előre csomagolt élelmiszerek felhasználhatósági dátumával.

További információk

Tekintse meg az Általános szerződési feltételeket.
Adatait az Adatvédelmi irányelveinknek megfelelően kezeljük.