1. Home Brother
  2. Üzleti megoldások
  3. Élelmiszerek és Vendéglátás
  4. Ételek feliratozásához használható címkéző megoldások
  5. Élelmiszerkezelési címkéző megoldások
Egy nő ellenőrzi a Brother címkézőgép nyomtatott élelmiszer-címkéit, amelyeket egy élelmiszercsemege vagy pékség boltban előrecsomagolt szendvicsekre ragasztottak. A címkék vonalkódot, címet, képet, árat és dátum szerinti felhasználást tartalmaznak.

Nyomtasson ételcímkéket a menürendszer adatai alapján

Címkézési megoldásaink segítenek abban, hogy a menükezelő rendszerből származó adatokat világos, könnyen olvasható ételcímkékké alakítsa. Megadja Önnek és ügyfeleinek az áttekinthetőséget és az ellenőrzést az egyes összetevőktől kezdve az allergénekig és a táplálkozási információkig.

Élelmiszer- és vendéglátóipari nyomtatóink tervezői tudják, hogy a technológia hogyan javíthatja az ételkészítési rendszerek hatékonyságát. Éppen ezért együttműködünk az iparág vezető menükezelő megoldás-szolgáltatóival az egyedi címkézési megoldások létrehozásában.

Több információt szeretne megtudni?

Brother címkenyomtató bezárva, amely az étkezési csemege, pékség vagy kávézó hátsó irodájában egy croissant-csomag élelmiszer-napi címkéjét nyomtatja ki.

Használja ki a menükezelő rendszer adatait

Csatlakoztassa az étlapkezelő rendszert az élelmiszer-címkézési megoldásunkhoz, amely lehetővé teszi, hogy javítsa a konyha hatékonyságát és pontosságát. Ételcímke-nyomtatóink zökkenőmentesen integrálódnak a meglévő menükezelő rendszerbe, így Ön gyorsan és hatékonyan dolgozhat.

Az olyan opciókkal, mint a Wi-Fi és a Bluetooth-kapcsolat, valamint a kiegészítők széles választékával, egyszerűvé teszi az utazás közbeni munkát okostelefon vagy táblagép segítségével.

Előrecsomagolt élelmiszerek címkézési megoldásai

Könnyen létrehozhat jól olvasható, nagy felbontású összetevő- és allergéncímkéket árakkal, vonalkódokkal és az előre csomagolt élelmiszerek felhasználhatósági dátumával.

További információk
Sajt címke

Címkézési megoldások készletforgás kezeléséhez

Csökkentse a pazarlást és javítsa a hatékonyságot azáltal, hogy a kézzel írt napi címkéket készlet forgatással ellátott Brother címkézési megoldással helyettesíti.

További információk

Tekintse meg az Általános szerződési feltételeket.
Adatait az Adatvédelmi irányelveinknek megfelelően kezeljük.