1. Home Brother
  2. Támogatás
  3. Az összes applikáció
  4. P-touch Editor 6
Férfi címkét szerkeszt a p-touch editor 6 szoftveren az irodában

Továbbfejlesztett címketervező és -nyomtató szoftver a Brother P-touch termékcsaládhoz

A Brother nagy teljesítményű, könnyen használható címketervező szoftverével alapfelszereltségként saját logókat, fényképeket és vonalkódokat tartalmazó egyedi címkéket hozhat létre – egyszerűen csak csatlakoztassa a címkenyomtatót a számítógéphez USB vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül.

A P-touch Editor 6.0 lefedi az összes otthoni, irodai és kiskereskedelmi címkézési igényt speciális sablonokkal, amelyeket eszközkezeléshez, fájlok és mappák rendezéséhez, POS anyagokhoz és sok máshoz terveztek.

Kompatibilis a következő P-touch modellekkel:
PT-D410, PT-D450, PT-D460BTVP, PT-D600VP, PT-D610BT, PT-P700, PT-P710BT, PT-P750W, PT-P910BT

 

 

Download PT Editor 6.0

Számokat, szöveget és vonalkódokat tartalmazó táblázatokból származó információk segítségével címkéket hozhat létre.

Táblázatok

Hozzon létre táblázatokat anélkül, hogy elhagyná a szerkesztőt. Minden cella tartalmazhat szöveget, ábrákat és vonalkódokat stb. Ezzel a funkcióval egyszerűen létrehozhat egy "Ellenőrző" mezőt a házon belüli dokumentumokhoz és egyéb anyagokhoz.

Adatbázisból származó információkat tartalmazó címkéket hozhat létre a p-touch szerkesztő segítségével

Adatlapok

Az adatbázis funkcióval az Excel és más adatbázis-programok tartalmát tükröző címkéket hozhat létre az adatok folyamatos nyomtatásához.

Címkék testreszabása a p-touch editor 6.0 címketervező és -nyomtató szoftverben elérhető szimbólum- és kerettár segítségével

Rugalmas tervezési könyvtár

A P-touch Editor 6.0 szoftver minden előre megtervezett sablonja teljes mértékben testreszabható, ami azt jelenti, hogy több mint 1200 szimbólum, 30+ betűtípus és 160+ keret közül választhat az ízlésének megfelelően.

Kávészacskó márkás címkével a p-touch editor 6.0 címkenyomtató szoftver sablonjával.

Logózza címkéit

Különböző képformátumok, például JPEG, GIF, BMP és PNG importálhatók, ez azt jelenti, hogy professzionális címkéket hozhat létre, amelyek vállalati logóval egészíthetők ki. A vállalkozások számára elengedhetetlen annak biztosítása, hogy minden következetesen fel legyen címkézve és a márkajelzés is megjelenjen a feliraton.

A p-touch editor 6.0 címketervező és -nyomtató szoftverrel létrehozott eszközkövető QR-kód címkét beolvasó személy

Hozzon létre egyszerű QR-kódokat

A P-touch Editor 6.0 egyszerű vonalkód-/2D-kódcímkék létrehozását teszi lehetővé a kódtípus egyszerű kiválasztásával és a szám/betű sorrendbe írásával. Tökéletes eszköz nyomon követéshez egy vállalkozáson belül.

További információkat keres a P-touch termékválasztékról?

A p-touch editor 6.0 szoftver főmenüjében navigáló személy

Új design. Továbbfejlesztett funkciók.

Az újonnan frissített funkciókkal, megnövelt funkcionalitással és a felhasználói felület átfogó frissítésével a P-touch Editor 6.0 címketervező szoftver valóban átfogó megoldást kínál az egyedi címkék létrehozásához és nyomtatásához. 

Az új funkciók közé tartozik:

  • Több betűtípus, szimbólumo és keret a címkék egyszerű testreszabásához
  • Új sablonok kifejezetten otthoni és üzleti alkalmazásokhoz 
  • További szám/idő és dátum/vonalkód funkció 
  • A felhasználói felület általános frissítése

Hozzon létre és nyomtasson címkéket több nyelven a p-touch editor 6.0 címketervező szoftverrel

Bárhol, bármilyen nyelven 

Az Unicode-támogatás lehetővé teszi, hogy több nyelvű karaktereket is elhelyezzen ugyanazon a címkén, ami azt jelenti, hogy többféle közönséggel kommunikáló címkéket hozhat létre.

Férfi szerkeszti és nyomtatja ki a címkéket az iPrint&Label alkalmazással, a Brother P-touch Editor 6.0 címketervező szoftveréből megosztva

Együtt, több lehetőséget kínálva

Egy teljesen integrált megoldás, amely segsítésgével könnyen megtalálhatja a korábban létrehozott címkéket, valamint megoszthatja azokat a Brother címkeszerkesztő alkalmazásaival okostelefonján.