Eredeti Brother TZe-131 laminált szalag – Átlátszó alapon fekete, 12mm széles

Brother TZe-131121 átlátszó alapon fekete szalag – 12mm széles. A szalag hossza 8 méter. Azokkal a P-touch címkéző készülékekkel kompatibilis, amelyeknek a szalagfedél tetején TZ vagy TZe logó szerepel.

12mm széles, 8m hosszú

Jól olvasható és tartós címke

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Termékleírás

TZe131_main

Kiemelt tulajdonságok

  • 12mm széles, 8m hosszú
  • Jól olvasható és tartós címke
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Bemutatás

Az eredeti TZe-131 laminált szalag számos Brother P-touch címkéző készülékekkel kompatibilis. Az átlátszó alapon fekete színkombinációnak köszönhetően könnyen olvasható, így otthoni és irodai környezetben egyaránt jól használható.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Az eredeti Brother TZe-131 laminált szalaggal kimagasló minőségű, könnyedén olvasható feliratokat készíthet.

Az átlátszó alapon fekete TZe-131 szalag otthoni és irodai környezetbe egyaránt kitűnő megoldás, legyen szó akár mappák, polcok, USB memóriák, kábelek vagy bármilyen egyéb eszközök feliratozásáról.

Az öntapadós címkéket úgy terveztük, hogy ellenálljanak a szélsőséges hőmérsékleteknek, vegyi anyagoknak, a kopásnak, a napfénynek és a vízbe merítésnek, így mind beltéri, mind kültéri használatra alkalmasak.

A TZe szalagkazetták gyorsan, egyszerűen cserélhetőek; számos színben, méretben és anyagban elérhetőek, ezáltal is biztosítva, hogy a P-touch készülék megfeleljen az Ön címkézési igénynek.

Vissza a tetejére