Eredeti Brother TX-251 szalagkazetta – Fehér alapon fekete, 24mm széles

Brother TX-251 fehér alapon fekete szalag – 24mm széles

24mm hosszú, 15m széles

Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs

Jól olvasható és tartós címke

Termékleírás

TX251_main

Kiemelt tualjdonságok

  • 24mm hosszú, 15m széles
  • Kimagasló minőségű, eredeti Brother tekercs
  • Jól olvasható és tartós címke

Bemutatás

A szélsőséges hőmérsékleti viszonyok és környezeti feltételek között tesztelt, sokoldalú TX-251 szalag biztosítja a tartós címkéket. A fehér alapon fekete fényes címkék bárhol használhatók, akár otthon, akár irodában vagy más munkahelyi környezetben.

Kellékek és kiegészítők

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Az eredeti Brother TX-251 címke szalagkazetta garantálja, hogy tartós címkéket készíthet. Több rétegből áll, amelyek szélsőséges hőmérsékleten és környezetben is megmaradnak. A sokoldalú TX-251 címkék éles kontúrúak és jól olvashatóak hosszú idővel a felragasztást követően is.

UV és vízálló, a TX-251 szalag ellenáll a vegyi anyagoknak, a kopásnak, a napfénynek és a vízbe merítésnek.

A TX-251 tökéletes segítséget nyújt a polcok éleinek, fájl mappáknak, tároló dobozoknak és kábelek azonosításához, függetlenül attól, hogy az irodában, a munkahelyen vagy az otthonában használja. Alkalmas beltéri és kültéri használatra is, az öntapadó TX-251 laminált címke szalagot alaposan tesztelték annak biztosítása érdekében, hogy bárhol használható legyen megbízhatóan és tartósan.

A TX-251 kompatibilis a P-touch címkéző készülékek széles választékával, és a teljesítményt és a sokoldalúságát szinte bármilyen címkézési feladat elvégzésekor igazolja.

Vissza a tetejére