Eredeti Brother WT-229CL hulladékfesték-kazetta

Eredeti Brother WT-229CL hulladékfesték-kazetta. 50 000 oldalas terhelhetősége

Akár 50 000 oldalas terhelhetőség

Kiváló minőségű eredeti Brother hulladékfesték-kazetta

Szakértők által tervezve, a legújabb színkezelési technológiával készült, hogy minden alkalommal tökéletes nyomtatási minőséget biztosítson

Termékleírás

Brother WT229CL használtfesték-tartály szemből, fehér alapon

Szigorú tesztelés a megbízhatóság és a meghibásodások minimalizálása érdekében

Védje garanciáját eredeti Brother kellékanyagok használatával

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 50 000 oldalas terhelhetőség
  • Kiváló minőségű eredeti Brother hulladékfesték-kazetta
  • Szakértők által tervezve, a legújabb színkezelési technológiával készült, hogy minden alkalommal tökéletes nyomtatási minőséget biztosítson
  • Szigorú tesztelés a megbízhatóság és a meghibásodások minimalizálása érdekében
  • Védje garanciáját eredeti Brother kellékanyagok használatával

Bemutatás

Ez az eredeti Brother WT-229CL hulladékfesték-kazetta lézernyomtatóink széles választékával kompatibilis. A WT-229CL a nyomtató problémamentes karbantartását biztosítja, hogy dokumentumai gyorsan, hatékonyan és teljesen hibátlan állapotban készüljenek.

Kompatibilitás

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Ez az eredeti WT-229CL hulladékfesték-kazetta elengedhetetlen az iroda számára a nyomtató élettartamának meghosszabbításához és annak biztosításához, hogy a nyomtató folyamatosan kiváló minőségű dokumentumokat szolgáltson.

A WT-229CL összegyűjti a készülékben felhalmozódott felesleges tonerport, így könnyen kidobható, kiszóródás és maszatolás nélkül. Ez biztosítja, hogy a nyomatok élesek és elkenődéstől mentesek maradjanak, így a Brother a megszokott, professzionális eredményeket biztosítja.

Ez a 50 000 oldalas munkaciklust kínáló csere hulladékfesték-kazetta hosszú élettartamú és megbízható, és sokkal könnyebbé teszi a nyomtató mindennapos karbantartását.

Két papagáj repül a dzsungel felett

Környezetvédelem és újrahasznosítás

Minden készülékünk és tintapatronunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. A Brother környezettudatos megoldást kínál ügyfeleinek arra, hogy a készülékeket élettartamuk végén a megfelelő helyre juttassák.

Támogatás - At your side

A Brother által nyújtott támogatás: "at your side"

Az eredeti Brother kellékanyagok használata védi a nyomtató garanciáját. A Brother mindig Ön mellett áll: 'at your side" Vállaljuk, hogy kiváló értékesítési támogatást és ügyfélszolgálatot nyújtunk Önnek – vásárlás előtt és után egyaránt.

Megbízhatóság és minőség

Megbízhatóság és minőség

A Colour Rich Technology színgazdag technológiája professzionális minőségű nyomatokat készít, és gondosan kiválasztott vegyszereket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a nyomtatófej eltömődését a simább működés érdekében. Ez biztosítja Brother nyomtatók megbízhatóságát és tartósságát.

laser genuine

Ellenőrizze kellékei eredetiségét

Az eredeti Brother tintapatronokon holografikus biztonsági címke található. Győződjön meg róla, hogy a dobozt és a biztonsági címkét nem manipulálták, valamint ellenőrizze, hogy a hologramos biztonsági címke az egyedi 7 számjegyű kódsorral azonosítható a következő címen: www.brother.com/id

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére