Kosárban

Eredeti Brother TN-3280 nagytöltetű tonerkazetta – Fekete

Brother TN-3280 fekete tonerkazetta. Akár 8,000 oldal nyomtatásához. 

Válassza az eredeti Brother TN-3280 fekete, nagytöltetű tonert annak érdekében, hogy éles, jól olvasható és időről-időre kimagasló minőségű nyomatokat készíthessen.

Könnyen cserélhető, költséghatékony kellékanyagok a megbízható nyomtatásért.

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 8,000 oldal nyomtatása ISO/IEC 19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékanyag
  • Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Bemutatás

Úgy tervezték, - a többi Brother kellékkel együtt - , hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-3280 fekete tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Mivel nagytöltetű tonerről van szó, így hosszabb ideig tudja használni őket, mint a standard töltetűeket. Az eredeti TN-3280 toner segít a mindennapi nyomtatási feladatok megkönnyítésében, hosszú ideig bírja a nyomtatást és nem kell aggódnia garanciavesztéstől sem, valamint gyorsan és könnyedén megteheti a kellék cseréjét.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.