Kosárban

Eredeti Brother TN-3230 toner– Fekete

Brother TN-3230 fekete tonerkazetta. Akár 3,000 oldal nyomtatásához.

Akár 3,000 oldal nyomttaás ISO/IEC 19752 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékek

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN3230

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 3,000 oldal nyomttaás ISO/IEC 19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékek
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

Úgy tervezték, hogy optimális teljesítményt nyújtson lézernyomtatójával. A TN-3230 fekete tonerrel akár 3,000 oldalt is nyomtathat és kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Bemutatás

Az eredeti Brother TN-3230 tonert kifejezetten úgy tervezték, hogy nyomtatója a legjobb minőséget hozza ki magából és időről-időre kimagasló minőségű nyomatokat készíthet vele.

Bár olcsóbb alternatívák is állnak rendelkezésre, csak a valódi TN-3230 gondoskodik róla, hogy a nyomtatója hosszú távon is megfelelően és hatékonyan működjön.
Rendelje meg a csere kellékanyagot még ma, annak érdekében, hogy a nyomtató a lehető legjobban működjön és kimagasló minőséget nyújtson Önnek.

Az eredeti TN-3230 fekete tonerkazettát választva meggyőződhet róla, hogy a nyomtató mindig a legjobb teljesítményt nyújtja és garanciavesztés sem következhet be.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére