Eredeti Brother TN2590XL toner– fekete

Brother TN2590XL nagy kapacitású fekete festékkazetta. Akár 3.000 nyomtatott oldalra is elegendő a töltöttség.

3.000 oldalt nyomtat az ISO/IEC 19752 szabványnak megfelelően

Kiváló minőségű eredeti Brother fekete tonerkazetta TN2590XL

Az eredeti Brother tonerkazettákat szigorúan teszteltük, hogy folyamatosantökéletes nyomatokat állítsunk elő, így időt és pénzt takaríthatunk meg

Termékleírás

TN2590XL black toner carton

A Brother eredeti TN2590XL-es lézertonerek védik a nyomtatókra vonatkozó garanciát

Szakszerűen úgy tervezték, hogy a nyomtató a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa

Kiemelt tulajdonságok

  • 3.000 oldalt nyomtat az ISO/IEC 19752 szabványnak megfelelően
  • Kiváló minőségű eredeti Brother fekete tonerkazetta TN2590XL
  • Az eredeti Brother tonerkazettákat szigorúan teszteltük, hogy folyamatosantökéletes nyomatokat állítsunk elő, így időt és pénzt takaríthatunk meg
  • A Brother eredeti TN2590XL-es lézertonerek védik a nyomtatókra vonatkozó garanciát
  • Szakszerűen úgy tervezték, hogy a nyomtató a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa

Bemutatás

Az eredeti, TN2590XL nagy kapacitású fekete tonerkazettát úgy tervezték, hogy mindig éles, tiszta nyomatokat készítsen.  

A számos nyomtatóval kompatibilis, könnyen telepíthető kellékanyagok zökkenőmentesen működnek az Ön Brother készülékével, így hosszú élettartamú dokumentumokat állíthatnak elő, amelyek nem fognak elkenődni vagy elhalványulni az idő múlásával. 


A Brother a tonerek életciklusának minden szakaszában figyelembe veszi a környezetre gyakorolt hatást, ezzel is csökkentve a hulladéklerakóknál keletkező hulladékot. Minden készülékünk és kellékanyagunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. 

Eredeti Brother TN2590Xl lézer toner– mindig megéri. 

Kompatibilitás

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Megbízhatóság és minőség; nő nyomtatott lappal

Megbízhatóság és minőség

Az eredeti Brother tonert kifejezetten a nyomtatási minőség, a teljesítmény és a megbízhatóság maximalizálása érdekében fejlesztették ki. Minden Brother lézernyomtatót úgy terveztek, hogy előre beállított hőmérsékleten működjön, amely megegyezik az egyes tonerösszetevőknek megfelelő hőmérséklettel, így biztosítva a zökkenőmentes nyomtatási minőséget és megbízhatóságot.

Brother Earth logó

Környezetvédelem és újrahasznosítás

Világszínvonalú toner-újragyártási programunk segít csökkenteni a hulladékot, meghosszabbítva a termék életciklusát és csökkentve a környezeti hatásokat.
Teljesítményre tervezve

Teljesítményre tesztelve

Minden tonerkazettát szigorúan az ISO szabványoknak megfelelően tesztelnek, hogy minden felhasználó meggyőződhessen az elvárt minőségről és teljesítményről. Az eredeti Brother lézer kellékanyagokkal valóban professzionális eredményt érhet el.

Brother munkások kellékeket ellenőrzik

A Brother által nyújtott támogatás: "at your side"

Az eredeti Brother kellékanyagok használata védi a nyomtató garanciáját. A Brother mindig Ön mellett áll: 'at your side" Vállaljuk, hogy kiváló értékesítési támogatást nyújtunk és ügyfélszolgálatot biztosítunk Önnek – vásárlás előtt és után egyaránt.

 

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére