Eredeti Brother TN2590 toner – fekete

A Brother TN2590 fekete toner. Akár 1.200 oldalra elegendő a töltöttség.

1200 oldalt nyomtat az ISO/IEC 19752 szabványnak megfelelően

Kiváló minőségű eredeti Brother fekete tonerkazetta TN2590

Az eredeti Brother tonerkazettákat szigorúan teszteltük, hogy folyamatosantökéletes nyomatokat készítsenek, így időt és pénzt takaríthatunk meg.

Termékleírás

TN2590 fekete toner kartondobozban

A Brother eredeti TN2590 toner védi a lézernyomtatóra vonatkozó garanciát

Szakszerűen úgy tervezték, hogy a nyomtató a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa

A TN2590 tonerkazetta gazdaságosabb, nagyobb kapacitású festékkazettáként is kapható

Kiemelt tulajdonságok

  • 1200 oldalt nyomtat az ISO/IEC 19752 szabványnak megfelelően
  • Kiváló minőségű eredeti Brother fekete tonerkazetta TN2590
  • Az eredeti Brother tonerkazettákat szigorúan teszteltük, hogy folyamatosantökéletes nyomatokat készítsenek, így időt és pénzt takaríthatunk meg.
  • A Brother eredeti TN2590 toner védi a lézernyomtatóra vonatkozó garanciát
  • Szakszerűen úgy tervezték, hogy a nyomtató a lehető legjobb teljesítményt nyújthassa
  • A TN2590 tonerkazetta gazdaságosabb, nagyobb kapacitású festékkazettáként is kapható

Bemutatás

Ezt az eredeti csere TN2590 fekete tonerkazettát úgy tervezték, hogy folyamatosan éles, tiszta nyomatokat készítsen.  

A számos nyomtatóval kompatibilis, könnyen telepíthető tonerek zökkenőmentesen működnek az Ön Brother készülékével, így hosszú élettartamú dokumentumokat állíthatnak elő, amelyek nem fognak elkenődni vagy elhalványulni az idő múlásával. 


A Brother a tonerek életciklusának minden szakaszában figyelembe veszi a környezetre gyakorolt hatást, ezzel is csökkentve a hulladéklerakóknál keletkező hulladékot. Minden készülékünk és tintapatronunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. 

Eredeti Brother TN2590 toner – mindig megéri! 

Kompatibilitás

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

Nő, nagyobb nyomtatási volumenű papírköteggel

Nagyobb nyomtatási mennyiség, több megtakarítás

TN2590XL – A nagyobb kapacitású toner 3 000 oldal* nyomtatására is alkalmas. Több oldal nyomtatása alacsonyabb oldalankénti költséggel. A tonerkazetta ideális a nagyobb nyomtatási mennyiséggel rendelkezők számára, és időt takarít meg a tonerkazetta-csere gyakoriságának csökkentésével. *Az ISO/IEC 19752 szabvány szerinti oldalak
Megbízhatóság és minőség; nő nyomtatott lappal

Megbízhatóság és minőség

Az eredeti Brother tonert kifejezetten a nyomtatási minőség, a teljesítmény és a megbízhatóság maximalizálása érdekében fejlesztették ki. Minden Brother lézernyomtatót úgy terveztek, hogy előre beállított hőmérsékleten működjön, amely megegyezik az egyes tonerösszetevőknek megfelelő hőmérséklettel, így biztosítva a zökkenőmentes nyomtatási minőséget és megbízhatóságot.

Brother Earth logó

Környezetvédelem és újrahasznosítás

Világszínvonalú toner-újragyártási programunk segít csökkenteni a hulladékot, meghosszabbítva a termék életciklusát és csökkentve a környezeti hatásokat.
Teljesítményre tervezve

Teljesítményre tesztelve

Minden tonerkazettát szigorúan az ISO szabványoknak megfelelően tesztelnek, hogy minden felhasználó meggyőződhessen az elvárt minőségről és teljesítményről. Az eredeti Brother lézer kellékanyagokkal valóban professzionális eredményt érhet el.

Brother munkások kellékeket ellenőrzik

A Brother által nyújtott támogatás: "at your side"

Az eredeti Brother kellékanyagok használata védi a nyomtató garanciáját. A Brother mindig Ön mellett áll: 'at your side" Vállaljuk, hogy kiváló értékesítési támogatást nyújtunk és ügyfélszolgálatot biztosítunk Önnek – vásárlás előtt és után egyaránt.

 

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére