Eredeti Brother TN-249Y nagy kapacitású tintapatron – sárga

Brother TN-249Y sárga toner. Akár 4 000 nyomtatott oldalra is elegendő a töltöttség.

Az ISO szabványoknak megfelelően tesztelve, hogy megfeleljen a legmagasabb biztonsági követelményeknek

Az ISO/IEC 19798 szabványnak megfelelő, akár 4 000 oldalas, szuper nagy kapacitású toner

Szakértők által tervezve, a legújabb színkezelési technológiával készült, hogy minden alkalommal tökéletes nyomtatási minőséget biztosítson

Termékleírás

Brother TN249Y Sárga tonerkarton, szemből fotózva, fehér alapon

Szigorú tesztelés a megbízhatóság és a meghibásodások minimalizálása érdekében

Védje garanciáját eredeti Brother kellékanyagok használatával

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO szabványoknak megfelelően tesztelve, hogy megfeleljen a legmagasabb biztonsági követelményeknek
  • Az ISO/IEC 19798 szabványnak megfelelő, akár 4 000 oldalas, szuper nagy kapacitású toner
  • Szakértők által tervezve, a legújabb színkezelési technológiával készült, hogy minden alkalommal tökéletes nyomtatási minőséget biztosítson
  • Szigorú tesztelés a megbízhatóság és a meghibásodások minimalizálása érdekében
  • Védje garanciáját eredeti Brother kellékanyagok használatával

Bemutatás

A rendkívül nagy kapacitású kellékanyagok csökkentik a csere gyakoriságát, hogy az iroda zökkenőmentesen működjön, és segítsenek a termelékenység növelésében. Szakértők által tervezett, majd szigorú teszteléssel garantálja, hogy a nyomatok gyorsan és tökéletes tisztaságban kerülnek kiszállításra. Az olyan eredeti kellékanyagokat, mint a TN-249Y, szakszerűen tervezték és szigorúan tesztelték annak érdekében, hogy hosszú távon jobb ár-érték arányt biztosítsanak, mint az olcsóbb alternatívák, és megóvják nyomtatói garanciáját.

A Brother a nyomtatók életciklusának minden szakaszában figyelembe veszi a környezeti hatásokat, csökkentve a hulladéklerakókban keletkező hulladékot. Minden készülékünk és kellékanyagunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. 
 
Eredeti Brother TN-249Y toner – mindig megéri 

Bemutatás

Megbízhatóság és minőség

Megbízhatóság és minőség

A Colour Rich Technology színgazdag technológiája professzionális minőségű nyomatokat készít, és gondosan kiválasztott vegyszereket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a nyomtatófej eltömődését a simább működés érdekében. Ez biztosítja Brother nyomtatók megbízhatóságát és tartósságát.

Garantáltan munkára tervezve Garancia a minőségre

A Brother tintapatronokat a teljes nyomtatási rendszer részeként tervezték, a Brother nyomtatóeszközöket szem előtt tartva – a kiváló minőség érdekében. Az eredeti Brother tinták használata a legjobb módja annak, hogy megvédje befektetését és biztosítsa Brother tintasugaras nyomtatója optimális teljesítményét, amellyel könnyedén érhet el kimagasló teljesítményt és hosszú távon pénzt takarít meg.
Teljesítmény tesztelve

Teljesítmény tesztelve

A Brother tinták és papírok fakulásállóak a fénnyel és az ózonnal szemben, így biztosítva, hogy a hosszan tartó fény ne okozza a nyomatok fakulását. Az eredeti Brother tintapatronokkal valóban professzionális minőséget érhet el.

Támogatás - At your side

A Brother által nyújtott támogatás: "at your side"

Az eredeti Brother kellékanyagok használata védi a nyomtató garanciáját. A Brother mindig Ön mellett áll: 'at your side" Vállaljuk, hogy kiváló értékesítési támogatást és ügyfélszolgálatot nyújtunk Önnek – vásárlás előtt és után egyaránt.

laser genuine

Ellenőrizze kellékei eredetiségét

Az eredeti Brother tintapatronokon holografikus biztonsági címke található. Győződjön meg róla, hogy a dobozt és a biztonsági címkét nem manipulálták, valamint ellenőrizze, hogy a hologramos biztonsági címke az egyedi 7 számjegyű kódsorral azonosítható a következő címen: www.brother.com/id

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére