Eredeti Brother TN-248XLM nagy kapacitású toner– magenta

Brother TN-248XLM magenta toner. Akár 2 300 nyomtatott oldalra is elegendő a töltöttség.

Az ISO szabványoknak megfelelően tesztelve, hogy megfeleljen a legmagasabb biztonsági követelményeknek

Nagy kapacitású toner nyomtatás akár 2 300 oldalra az ISO/IEC 19798 szabvány szerint

Szakértők által tervezve, a legújabb színkezelési technológiával készült, hogy minden alkalommal tökéletes nyomtatási minőséget biztosítson

Termékleírás

Brother TN248XLM Magenta tonerkarton, szemből nézve, fehér alapon

Szigorú tesztelés a megbízhatóság és a meghibásodások minimalizálása érdekében

Védje garanciáját eredeti Brother kellékanyagok használatával

Kiemelt tulajdonságok

  • Az ISO szabványoknak megfelelően tesztelve, hogy megfeleljen a legmagasabb biztonsági követelményeknek
  • Nagy kapacitású toner nyomtatás akár 2 300 oldalra az ISO/IEC 19798 szabvány szerint
  • Szakértők által tervezve, a legújabb színkezelési technológiával készült, hogy minden alkalommal tökéletes nyomtatási minőséget biztosítson
  • Szigorú tesztelés a megbízhatóság és a meghibásodások minimalizálása érdekében
  • Védje garanciáját eredeti Brother kellékanyagok használatával

Bemutatás

A Brother TN-248XLM nagy kapacitású tonerrel hosszabb ideig nyomtathat, és magas szinten tarthatja a termelékenységet. A kiváló tervezés garantálja, hogy a nyomatok gyorsan és tökéletes tisztaságban érkeznek. Az olyan eredeti kellékanyagokat, mint a TN-248XLM, szakszerűen tervezték és szigorúan tesztelték annak érdekében, hogy hosszú távon jobb ár-érték arányt biztosítsanak, mint az olcsóbb alternatívák, és megóvják nyomtatói garanciáját. A nagy kapacitású kellékanyagok csökkentik a csere gyakoriságát, így hosszabb ideig nyomtathat.

A Brother a kellékanyagok életciklusának minden szakaszában figyelembe veszi a környezetre gyakorolt hatást, ezzel is csökkentve a hulladéklerakóknál keletkező hulladékot. Minden készülékünk és kellékanyagunk úgy készült, hogy a lehető legkevesebb hatással legyen a környezetre. 
 
Eredeti Brother TN-248XLM toner – mindig megéri 

Kompatibilitás

Több információ mutatása
Kevesebb információ mutatása

Bemutatás

 

 

Megbízhatóság és minőség

Megbízhatóság és minőség

A Colour Rich Technology színgazdag technológiája professzionális minőségű nyomatokat készít, és gondosan kiválasztott vegyszereket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a nyomtatófej eltömődését a simább működés érdekében. Ez biztosítja Brother nyomtatók megbízhatóságát és tartósságát.

Garantáltan munkára tervezve Garancia a minőségre

A Brother tintapatronokat a teljes nyomtatási rendszer részeként tervezték, a Brother nyomtatóeszközöket szem előtt tartva – a kiváló minőség érdekében. Az eredeti Brother tinták használata a legjobb módja annak, hogy megvédje befektetését és biztosítsa Brother tintasugaras nyomtatója optimális teljesítményét, amellyel könnyedén érhet el kimagasló teljesítményt és hosszú távon pénzt takarít meg.
Teljesítmény tesztelve

Teljesítmény tesztelve

A Brother tinták és papírok fakulásállóak a fénnyel és az ózonnal szemben, így biztosítva, hogy a hosszan tartó fény ne okozza a nyomatok fakulását. Az eredeti Brother tintapatronokkal valóban professzionális minőséget érhet el.

Támogatás - At your side

A Brother által nyújtott támogatás: "at your side"

Az eredeti Brother kellékanyagok használata védi a nyomtató garanciáját. A Brother mindig Ön mellett áll: 'at your side" Vállaljuk, hogy kiváló értékesítési támogatást és ügyfélszolgálatot nyújtunk Önnek – vásárlás előtt és után egyaránt.

laser genuine

Ellenőrizze kellékei eredetiségét

Az eredeti Brother tintapatronokon holografikus biztonsági címke található. Győződjön meg róla, hogy a dobozt és a biztonsági címkét nem manipulálták, valamint ellenőrizze, hogy a hologramos biztonsági címke az egyedi 7 számjegyű kódsorral azonosítható a következő címen: www.brother.com/id

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére