Kosárban

Eredeti Brother TN-2310 tonerkazetta – Fekete

Brother TN-2310 fekete toner. Akár 1,200 oldalra elegendő. 

Akár 1,200 oldalra elegendő, ISO/IEC19752 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékanyag

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN2310_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,200 oldalra elegendő, ISO/IEC19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékanyag
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

A TN-2310 számos nyomtatóval kompatibilis, egyszerűen telepíthető tonerkazetta, amely hosszú időre garantálja a nyomtatás nyugalmát és a kimagasló színvonalú nyomatokat.

Bemutatás

Minden Brother kellékanyag - ideértve a TN-2310 fekete tonerkazettát is - szigorú teszteléseken esett át, hogy tartósan megbízható nyomatokat készítsen.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti TN-2310 fekete tonerrel készüléke azt a minőséget nyújta Önnek, amire szüksége van és mindezt kitűnő ár-érték arányért megkaphatja.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére