Eredeti Brother TN-2310 tonerkazetta – Fekete

Brother TN-2310 fekete toner. Akár 1,200 oldalra elegendő. 

Akár 1,200 oldalra elegendő, ISO/IEC19752 szerint

Kimagasló minőségű Brother kellékanyag

Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Termékleírás

TN2310_main

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 1,200 oldalra elegendő, ISO/IEC19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother kellékanyag
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

Bemutatás

A TN-2310 számos nyomtatóval kompatibilis, egyszerűen telepíthető tonerkazetta, amely hosszú időre garantálja a nyomtatás nyugalmát és a kimagasló színvonalú nyomatokat.

Bemutatás

Minden Brother kellékanyag - ideértve a TN-2310 fekete tonerkazettát is - szigorú teszteléseken esett át, hogy tartósan megbízható nyomatokat készítsen.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti TN-2310 fekete tonerrel készüléke azt a minőséget nyújta Önnek, amire szüksége van és mindezt kitűnő ár-érték arányért megkaphatja.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére