Genuine Brother TN-2120 High Yield Toner Cartridge – Black 

Brother TN-2120 nagytöltetű fekete tonerkazetta. Akár 2,600 oldalra. 

Akár 2,600 oldalra elegendő, ISO/IEC19752 szerint

Kimagasló minőségű Brother tintapatron

Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Termékleírás

TN2120

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 2,600 oldalra elegendő, ISO/IEC19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Bemutatás

Cserélje a kiürült kellékanyagot eredeti TN-2120 tonerre az azzal kompatibilis nyomtatók esetében és élvezze a kimagasló minőségű dokumentumokat időről-időre. A nagytöltetű TN-2120 toner akár kétszer olyan sokáig tart, mint a standard töltetű kellékanyag - anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőséget illetően.

Bemutatás

Amikor eljön az ideje a kellékanyag cseréjének, ne gondolkozzon, hogy megéri-e az eredeti Brother TN-2120 tonert megvásárolnia, mert biztos lehet benne, hogy készüléke a lehető legkiválóbb minőségű, kristálytiszta dokumentumokat fogja nyomtatni.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti TN-2120 fekete tonerrel készüléke azt a minőséget nyújtja Önnek, amire szüksége van és mindezt kitűnő ár-érték arányért magkaphatja.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

További információkért és megtudhatja, hogyan dolgozhatunk együtt a környezet javítása érdekében, látogassa meg weboldalunkat.

Vissza a tetejére