Genuine Brother TN-2120 High Yield Toner Cartridge – Black 

Brother TN-2120 nagytöltetű fekete tonerkazetta. Akár 2,600 oldalra. 

Akár 2,600 oldalra elegendő, ISO/IEC19752 szerint

Kimagasló minőségű Brother tintapatron

Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Termékleírás

TN2120

Kiemelt tulajdonságok

  • Akár 2,600 oldalra elegendő, ISO/IEC19752 szerint
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Több megtakarított pénz és idő, kevesebb hulladék

Bemutatás

Cserélje a kiürült kellékanyagot eredeti TN-2120 tonerre az azzal kompatibilis nyomtatók esetében és élvezze a kimagasló minőségű dokumentumokat időről-időre. A nagytöltetű TN-2120 toner akár kétszer olyan sokáig tart, mint a standard töltetű kellékanyag - anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőséget illetően.

Bemutatás

Amikor eljön az ideje a kellékanyag cseréjének, ne gondolkozzon, hogy megéri-e az eredeti Brother TN-2120 tonert megvásárolnia, mert biztos lehet benne, hogy készüléke a lehető legkiválóbb minőségű, kristálytiszta dokumentumokat fogja nyomtatni.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

Az eredeti TN-2120 fekete tonerrel készüléke azt a minőséget nyújtja Önnek, amire szüksége van és mindezt kitűnő ár-érték arányért magkaphatja.

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.

Vissza a tetejére