Kosárban

Eredeti Brother DR-2300 dobegység

Eredeti Brother DR-2300 fekete dobegység. Akár 12,000 oldal készítéséhez.

Az eredeti Brother dobegységet kifejezetten a Brother lézernyomtatóhoz tervezték. A DR-2300 dobegység folyamatosan biztosítja a kiváló minőségű nyomatokat, így fontos dokumentumai mindig tisztán olvashatóak lesznek.

Számos nyomtatóval kompatibilis, egyszerűen telepíthető dobegység, amely hosszú időre garantálja a nyomtatás nyugalmát és a kimagasló színvonalú nyomatokat.

 

Kiemelt tulajdonságok

  • 12,000 oldal nyomtatása fekete színnel (feladatonként egy oldalon)
  • Kimagasló minőségű Brother tintapatron
  • Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot

Bemutatás

Az eredeti DR-2300 dobegység biztosítja, hogy a Brother nyomtatójával olyan minőségi nyomatokat készítsen amilyenre Önnek szüksége van.

Bár olcsóbb alternatívák is állnak rendelkezésre, csak a valódi DR-2300 dobegység gondoskodik róla, hogy a nyomtatója hosszú távon is megfelelően és hatékonyan működjön.
Rendelje meg a csere kellékanyagot még ma, annak érdekében, hogy a nyomtató a lehető legjobban működjön és kimagasló minőséget nyújtson Önnek.

Kompatibilis

Kompatibilis

Újrahasznosítás

Tudta, hogy a régi festékkazettákat újrahasznosíthatja a Brother közbenjárásával, s mindezt költségek nélkül megteheti?

Elkötelezettek vagyunk azért, hogy minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, és arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy a Brother kellékek újrahasznosításához a lehető legegyszerűbben hozzájáruljanak.

Egyszerűen tudassa velünk, hogy hány üres tonerkazettája gyűlt össze, és mi gondoskodunk róla, hogy teljesen ingyen visszaküldhesse nekünk.
A díjnyertes Cool Earth szervezettel régóta tartó, kitűnő partnerségnek köszönhetően, segítjük az őshonos falvak fennmaradását és az esőerdők megmentését.

Ha többet szeretne megtudni, hogyan tudunk együtt dolgozni egy jobb környezetért, látogasson el a Brother Earth oldalra.